Reviews

Review bluetooth-speaker: Cellularline Thunder

Voordelen
Waterbestendig
Goede batterijduur
360° geluid
Nadelen
Niet luid genoeg voor buitenshuis
Geen bijbehorende app
Aanbevolen prijs: €59,99
Waar te koop?
Totaalscore 7
Het land van de bluetooth-speakers kampt bijna met een overbevolking. Ze zijn er in alle vormen en maten en op alle prijspunten. De Cellularline Thunder Range probeert zijn plekje te veroveren.

Wie op zoek gaat naar een bluetooth-speaker ziet door de bomen het bos niet meer. De hoofdreden hiervoor is hun houdbaarheidsdatum. Een bluetooth-speaker gaat namelijk heel lang mee en enorme innovaties gebeuren er niet in deze audiotak. Toch blijven er speakers op de markt verschijnen terwijl er modellen zijn van vijf jaar oud die nog steeds probleemloos het hoofd boven water bieden. De Cellularline Thunder doet dit, zoals vele andere modellen, vrij letterlijk met zijn waterbestendigheid én 360° geluidseffect.

Oerdegelijk

Met een bluetooth-speaker kan je in feite niet heel veel fout doen. De draadloze verbinding tussen mijn smartphone en de speaker werd snel gemaakt en bleef voortdurend stabiel. Als je toch liever een kabel zou gebruiken, dan kan je de speaker ook met een aux-kabel verbinden met je smartphone. Dat is dan meteen een van de twee belangrijkste eisen van een bluetooth-speaker waaraan de Thunder voldoet. Op het vlak van batterijduur krijg je een mooie tien uur afspeeltijd en je zal merken dat je die in de praktijk ook zal halen. Het geluid zou daarnaast door het ontwerp naar alle kanten afgespeeld moeten worden en overal duidelijk hoorbaar moeten zijn. Daarom is de speaker ideaal om in het midden van een kring te zetten. Maar is dat in de praktijk ook zo?

Kan het wat harder?

De Cellularline Thunder belooft helder en sterk geluid, ook in grote ruimtes en hoewel zijn design het geluid alle kanten uitstuurt, liet het volume toch wat te wensen over. In vergelijking met speakers van Sony en JBL moet de Thunder toch onderdoen op het vlak van bastonen en volume. Het geluid is goed en helder, ook bij het hoogste volume, al kan dat volume soms te weinig zijn. Vooral buiten of in grote groepen waar gesprekken gevoerd worden, is de speaker net iets te stil. Voor kleinere groepen binnenshuis is hij dan weer ideaal. Door zijn water-, stof- en vuilbestendigheid zou je echter verwachten dat hij iets luider zou zijn zodat hij ook buitenshuis prima werk kan leveren. Tot slot zijn de volumeknoppen op de Thunder niet gelinkt aan het bluetooth-geluid op je smartphone. Als je wil gaan voor het hoogste volume, moet je er dus voor zorgen dat zowel je smartphone als de speaker op het hoogste volume ingesteld staan. Er is tot slot geen bijbehorende smartphoneapp waarop je het geluid, de batterijduur, etc. kan controleren of andere zaken kan instellen.

audiobluetooth speakercellularline thunderreview

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN