Tips

All Seeing Eye indexeert je hele Chrome-geschiedenis

De Chrome-extensie All Seeing Eye indexeert alle tekst op de pagina's die je bezoekt. Daarnaast maakt zij een screenshot. Hierdoor kun je veel makkelijker zoeken in je geschiedenis.

Wanneer je in je webgeschiedenis op zoek bent naar een pagina die je eerder bezocht hebt, moet je het doen met een lijst URLs en paginatitels. Met de Chrome-extensie All Seeing Eye komt daar verandering in. Je browserhistorie wordt uitgebreid met alle teksten en screenshots van de pagina"s waar je geweest bent.

Na het installeren van All Seeing Eye vanuit de Chrome Web Store start de extensie met het indexeren van alle tekst op de websites die je bezoekt. Tevens maakt zij een screenshot van elke pagina.

Visuele hulpmiddelen
Wanneer je naar je geschiedenispagina gaat laat All Seeing Eye een raster met miniaturen van de gemaakte screenshots zien. Hierdoor krijg je een snel en visueel overzicht. Dat vergemakkelijkt de zoektocht naar die ene pagina aanzienlijk.

Klik op een screenshot om direct naar de bijbehorende pagina te gaan. Het is ook mogelijk om op het vergrootglas te klikken dat bij elke afbeelding in de linkerbovenhoek staat. Dan krijg je een grotere versie van de screenshot in een nieuw tabblad.

Zoektermen
Als je de pagina die je zoekt niet kunt vinden met de visuele hulpmiddelen dan kun je altijd nog op de inhoud zoeken door de juiste zoektermen in te voeren.

All Seeing Eye slaat je gegevens niet op in de cloud, maar gewoon lokaal op je eigen systeem. De extensie werkt ook niet wanneer je surft in het incognitovenster.

Je vindt deze gratis browserextensie hier in de Chrome Web Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business