Tips

Gratis white paper over mobile device management

In deze gratis white paper over mobile device management leest u alles over hoe u en uw bedrijf om kunnen gaan met de steeds mobieler wordende werkomgeving.

De hedendaagse mobiele medewerkers zijn afhankelijk van de mogelijkheid om vanaf elke locatie (samen) te werken. Met naadloze toegang tot alle bronnen die zij nodig hebben, zowel apps als data, vanaf elk device. De uitdaging voor IT is om deze toegang te bieden terwijl zij de beveiliging en controle behouden.

Mobile device management (MDM) helpt u devices te beveiligen, maar is slechts een onderdeel van de oplossing. Volledige mobiele productiviteit vereist ook secure mobile e-mail en de mogelijkheid van access tot en synchroniseren en delen van data op elk toestel.

Lees verder hierover in de white paper ‘Maak een vliegende start in mobiele productiviteit met MDM en secure file sharing’.

 

Download hier gratis de white paper.

 

Op 4 november 2014 organiseert Business Meets IT een seminarie waarop u alles te weten komt over mobile business en apps. We bekijken welke apps en bedrijfsprocessen mobiel gaan en wat dit voor uw bedrijf betekent. Hoe mobile apps ontwikkelen, beveiligen en uitrollen? Meer info over dit seminarie en over onze populaire seminariereeks vindt u op www.businessmeetsit.be.

byodcitrixclouddownloadsenterprisemobile businessmobilitytrendswhite paperWhite Papers

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals