Tips

Spoor malware op je pc op

Malware durft al eens langs de verdedigingslinies van je computer te glippen. Met ESET Online Scanner kan je virussen opsporen en van je pc verwijderen.
[download_file]Stapelen de ongewenste toolbars zich op in je browser, of gebeuren er verdachte dingen met je pc? Dan is de kans groot dat je slachtoffer bent gevallen aan malware. Op zo’n momenten doe je er goed aan een scan te nemen van je computer. ESET biedt deze mogelijkheid volledig gratis aan.

Indien je gebruik maakt van Internet Explorer kan je de ESET Online Scanner vanuit je browser starten. Anders dien je de applicatie te downloaden. Dat kan onderaan dit artikel of door op de link in het startvenster te klikken. Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en klik op ‘Starten’.

Alvorens de scan van start gaat, kan je de instellingen van ESET aanpassen. Je kan kiezen om ook potentieel ongewenste toepassingen, zoals toolbars, te detecteren en aangeven of de gevonden bedreigingen verwijderd moeten worden. Wanneer je hierna op ‘Starten’ klikt, zal de meest recente malwaredatabase worden gedownload en kan het scannen beginnen.

Bij het afronden van de scan kan je ervoor kiezen om alle applicatiebestanden van de ESET Online Scanner van je computer te verwijderen. Hierna krijg je de mogelijkheid om de betalende versie van het programma aan te schaffen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business