Tips

Tech Tip: Office Online-extensie voor Chrome

Vind jij het ook moeilijk om bestanden terug te vinden met Microsoft Office? Deze Chrome-extensie maakt je leven makkelijker.

Eerlijk is eerlijk, Office is niet de meest praktische software. Voor thuisgebruik lukt het nog net, maar als je er dagelijks professioneel met aan de slag gaat, verlies je veel tijd met het zoeken naar je bestanden. De Office Online-extensie voor Chrome helpt je alvast een beetje.

Stap 1 / Office online extensie installeren

Je kan de Office Online-extensie downloaden via de Chrome Webstore op https://chrome.google.com/webstore/. Zoek naar Office Online en klik vervolgens op ‘Toevoegen aan Chrome’. Vervolgens zal je de extensie bovenaan rechts in Chrome zien verschijnen. Klik erop en je kan inloggen met je Office-account. Om de extensie opnieuw te verwijderen, klik je rechts op de extensie en kies voor ‘Verwijderen uit Chrome…’

Stap 2 / Office Online-Extensie Gebruiken

Je kan nu aan de slag met de extensie. Bovenaan kan je snel naar de webversie van de belangrijkste Office-programma’s navigeren. Onderaan vind je je laatst gebruikte bestanden terug. Normaal zijn dit ook steeds de bestanden die je het meest gebruikt, waardoor je dus best wat tijd kan uitsparen door niet altijd naar het bestand te moeten gaan zoeken in Windows of OneDrive.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business