Tips

Europa League: kijk Manchester United-Club Brugge overal!

Ben je in het buitenland maar wil je de Europese wedstrijden van onze Belgische clubs toch niet missen? Zo kijk je de wedstrijd, waar je ook bent.

Het is weer een druk avondje Europa League voetbal. Onze twee resterende Belgische clubs nemen het op tegen kleppers van formaat. Om 21u (20u lokale tijd) mag Club Brugge in het mythische Old Trafford aantreden tegen Manchester United. De Red Devils mogen de laatste jaren dan wel wat van hun pluimen verloren hebben, het is nog steeds de meest succesvolle club in het Engelse voetbal.

Het zal een lastige opgave worden voor blauw-zwart want ondanks een puike heenwedstrijd kwamen ze niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Maar toch is Club Brugge zeker niet kansloos. In de Champions League poulefase lieten de Bruggelingen in Madrid en Parijs zien dat ze het ook de grote teams lastig kunnen maken. Weet Brugge een onverhoopte kwalificatie af te dwingen?

Club Brugge moest vorige week niet onderdoen voor Manchester United, kan het dat vanavond opnieuw?

Wil je je voetbalavond wat vroeger laten beginnen, dan kan je om 19u ook al kijken naar de thuismatch van AA Gent tegen AS Roma. AA Gent verloor de heenwedstrijd met 1-0 en zal dus vol aan de bak moeten. De Ghelamco Arena is dit seizoen een onneembare vestiging dus kansloos zijn ze zeker niet. En zei een bekende Romein ooit eens niet dat de Belgen de dapperste van allemaal zijn?

AA Gent ging nipt onderuit in Rome, maar een plek in de 1/16e finale is zeker nog mogelijk!

Hoe kijk je de wedstrijd?

Welke wedstrijd je ook kiest vanavond, er zijn verschillende manieren om ze te bekijken. Ben je gewoon thuis, dan kan je lekker ouderwets voor je televisie neerploffen met een zak chips en een frisdrank of biertje. Sporza zendt beide wedstrijden live uit op Canvas. Je kan ook vanaf enkele minuten voor de aftrap terecht op de website van Sporza om een livestream te bekijken.

Lees je dit artikel vanuit het buitenland, dan zit je met een klein probleem. Sporza heeft enkel rechten om wedstrijden uit te zenden in Vlaanderen. Daardoor is videocontent op de website geblokkeerd wanneer je deze vanuit het buitenland wil openen. Echter bestaat er een manier om die blokkering te omzeilen: een VPN-verbinding nemen. Hieronder geven we enkele suggesties:

Surfshark (€1,99 per maand)

Surfshark aankopen doe je hier!

Voor meer info over Surfshark: lees onze review!

PureVPN  (€2,55 per maand)

PureVPN aankopen doe je hier!

Voor meer info over PureVPN: lees onze review!

NordVPN (€3,10 per maand)

NordVPN aankopen doe je hier!

Voor meer info over NordVPN: lees onze review!

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business