spotify

Muziekje nodig? Deze Spotify afspeellijst doet je alle zorgen rond het coronavirus meteen vergeten!

Het lijkt er naar dat het coronavirus ons een tijdje binnen zal houden. In een poging om verdere verspreiding van het virus zo beperkt mogelijk te houden, verkondigde de federale regering gisteren dat publieke evenementen niet meer mogen doorgaan en veel openbare ruimtes zoals cafés gaan dicht tot en met 3 april.

Thuisblijven is natuurlijk een stuk aangenamer als je naar een fijn muziekje kan luisteren. Op Spotify vonden we met een beetje geluk de perfecte afspeellijst om al onze zorgen te vergeten. De afspeellijst ‘COVID-19 Quarantine Party’ bundelt enkele nummers die hele crisis rond het coronavirus als het ware perfect samenvat.

Made in China

De toon wordt meteen gezet met het nummer ‘Toxic’ van Britney Spears. Maar de hele afspeellijst zit voor met ‘toepasselijke’ nummers zoals “You Sound Like You’re Sick”, “Made in China”, “Cover Your Mouth”, “Can’t Touch This” en “No time to Die”.

De afspeellijst kan je vinden via de open webapplicatie, desktopapplicatie en mobiele applicatie. Probeer hem zeker eens uit, als is het maar omdat we in tijden als deze wel een beetje humor kunnen gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here