Tips

Geraak je moeilijk in slaap? Probeer Restflix eens

Restflix
Wie niet gemakkelijk in slaap geraakt of zijn kinderen niet tot rust kan brengen moet Restflix eens proberen. De bekroonde app zorgt ervoor.

Ken je Restflix al? Een nieuw platform dat tegenwoordig hét alternatief is voor Netflix als je moeite hebt om in slaap te geraken. Eindeloze blogs, lijstjes en tips om goed te slapen kennen we allemaal. Maar met dit platform zit je op een heel ander niveau.

Restflix

De applicatie biedt 20 kanalen met zachte, rustige geluiden, afbeeldingen en video’s die je moeten kalmeren. Je kan het een beetje vergelijken met Calm-app, maar dan nog een stukje uitgebreider. Net zoals in Netflix krijg je na verloop van tijd een gepersonaliseerde feed waarin muziek, verhalen, video’s, geluiden en andere rustgevende content wordt aangeboden. En dat allemaal op basis van jouw voorkeuren.

Net zoals ons favoriete film- en serieplatform, biedt ook Restflix de mogelijkheid om de app cross-platform te gaan gebruiken. Ze is beschikbaar voor Apple TV, Android TV, Roku, Android & iOS. Zo kan je in elke kamer van de verdiende rust genieten.

Heb je interesse in Restflix? De app is deels gratis beschikbaar, of toegang tot alle functies voor 29,99 dollar voor 12 maanden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business