Tips

Belabberde WiFi thuis? Ontdek de FRITZ! Repeater 3000

Fritz repeater
Het is weer augustus, de maand waarin studenten reikhalzend uitkijken naar dat leuke back-to-schoolmomentje. Of niet? Misschien zit je slechte WiFi daar wel voor iets tussen.

We hebben het ongetwijfeld allemaal al meegemaakt; we ergeren ons soms doet aan dat slechte WiFi-signaal. De router staat beneden, maar jij zit boven. Doei signaal! Met deze FRITZ! mesh-repeater is dat verleden tijd. Met deze handige repeater breng je WiFi naar de kleinste hoekjes van je huis.

Fritz repeater

FRITZ! Repeater 3000

Het grootste voordeel van deze repeater? De mesh-mogelijkheden. Door verschillende FRITZ! repeaters in serie te gebruiken breng je je WiFi-signaal letterlijk naar elke kamer. Zo geniet je overal in huis van een optimale surfsnelheid. Netflix, gamen of videochatten, het kan allemaal vlot. En dat voor de hele familie. De films en series zullen op jou zitten wachten terwijl jij niet meer moet wachten op het WiFi-signaal.

Wat heeft hij in petto?

Wil jij je thuisnetwerk ook verbeteren? Lees dan zeker verder. De FRITZ! Repeater 3000 is zo gemaakt dat iedereen hem kan instellaren. Dankzij de WPS-knop is je repeater direct verbonden aan je router waardoor je geen eindeloze instellingen moet uitzoeken. Eén knopje en de repeater is geïnstalleerd.

  • Wi-Fi tot 1733 + 866 + 400 Mbit/s
  • Netwerk met 2 x gigabit-LAN
  • Comfortabele bediening en slimme apps
  • Meer Wi-Fi in elke kamer

De repeater krijgt ook voortdurend gratis updates waardoor je aankoop er alleen maar beter op wordt. Via de veilige WPA2-versleuteling bouwt de repeater veilige verbindingen met draadloze netwerken. Zo is je WiFi-netwerk optimaal beschermd.

Interesse? Ontdek de FRITZ! Repeater 3000 hier.

Fritz repeater
Veilig genoeg om je thuisnetwerk te verdedigen tegen online gespuis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business