Tips

Disney+ in België: op welke toestellen kan je kijken?

Disney+ in België
Vol spanning kijken we uit naar de lancering van Disney+ in België. Intussen kan het geen kwaad om wat extra kennis over de streamingdienst op te doen.

De kracht van een goede videostreamingdienst is de beschikbaarheid op verschillende platformen. Net zoals Amazon Prime of Netflix wil je je favoriete films en series liefst op zoveel mogelijk toestellen kunnen bekijken. Waar en wanneer je dat maar wil.

Nu ook Disney+ officieel op 15 september in België beschikbaar zal zijn, vraag je je misschien af waar je al die films en series zal kunnen bekijken.  Tot nu toe weten we dat Disney – net zoals bij Netflix – in de toekomst zijn app beschikbaar gaat maken voor een heleboel platformen.

Interesse in Disney+? Sluit dan aan een verlaagd tarief je abonnement af.

Nog niet overtuigd of een abonnement op Disney wel iets voor jou is? Check hier onze 5 goede redenen om toch een abonnement te nemen en ontdek de 9 nieuwe Marvel-reeksen die binnenkort allemaal gaan verschijnen.

Disney+ platformen

Smartphones

Net zoals bij andere diensten zal je je favoriete Disneyfilms en -series op je smartphone kunnen bekijken. De mobiele applicatie is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-toestellen.

Tablets

Kijk je liever op een groter scherm dan je smartphone? Ook dat is mogelijk via de aparte app voor tablets. Ook hier kan dat voor zowel iOS als Android.

Smart tv’s of settopbox

TV’s: vanaf Disney Plus beschikbaar is in België zal je op smart TV’s (bijvoorbeeld LG & Samsung) ook de applicatie kunnen installeren. Heeft je smart TV een ingebouwde Chromecast? Dan kan je meteen streamen vanuit de mobiele app.

Als je tv geen ingebouwde streamingtool heeft kan je er nog altijd voor kiezen om een Apple TV-box, Android TV-box of Chromecast te koppelen. Ook voor deze platformen heeft Disney+ een aparte applicatie beschikbaar. Extra’s: Verder zal de videostreamingdienst ook te bekijken zijn op PlayStation 4, Xbox One en in de toekomst ook op Nintendo Switch.

Disney+ webversie

Wie liever gewoon op de laptop kijkt kan natuurlijk altijd naar de webversie van Disney Plus. Hier kan je de vereisten bekijken voor je computer.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business