Tips

Deze 9 nieuwe Marvel-series verschijnen alleen op Disney+

Disney+ België
Overweeg jij als Marvel-fan een Disney+ abonnement te nemen? Dan kan je alvast uitkijken naar series zoals She-Hulk, Loki en Wandavision.

Het aanbod van Disney+ is enorm en de streamingdienst lanceert op 15 september eindelijk in België, nadat ze al langer in Nederland beschikbaar is. Een jaarabonnement kost je tot op de dag van de lancering 59,99 euro in plaats van 69,99. Je zou voor minder meteen een account aanmaken. 

Bereid je dus voor om al je favoriete Disney-films en -series opnieuw te bekijken. Daar zitten ongetwijfeld ook de producties van Marvel bij, want wie houdt er nu niet van The Avengers en Iron Man? Wist je echter dat er een hoop nieuwe films en series op de planning staan bij Marvel, exclusief voor Disney+? Wij zorgden voor een overzicht.

Let op: Wil je helemaal niets weten over de toekomst van het MCU? Lees dan niet verder! We beperken ons tot een korte samenvatting van elke serie, maar je bent gewaarschuwd.

Hawkeye

Op de zesdelige miniserie rond Hawk Eye is het helaas nog wachten tot 2022 en er is dus nog niet heel veel over geweten, maar verwacht wordt dat Jeremy Renner opnieuw in de huid van Hawkeye kruipt en volgens geruchten zal Hailee Steinfeld de rol van diens dochter Kate Bishop op zich nemen. 

Loki

In Avengers: Endgame, verdween een versie van Loki uit het verleden aan de hand van de Tesseract. In deze miniserie van zes afleveringen volgen we dit personage, opnieuw gespeeld door Tom Hiddleston. De productie van de serie liep wat vertraging op door covid-19, maar verwacht wordt dat de reeks begin 2021 op Disney+ te zien is. 

Moon Knight

Over Moon Knight is nog zo goed als niets geweten, maar het personage wordt vaak vergeleken met Batman omdat het hier ook gaat om een rijke ondernemer die graag met gadgets speelt. Wij zijn alvast benieuwd, want de serie zal geregisseerd worden door Jeremy Slater, die je ondertussen wel bekend is van The Umbrella Academy. Moon Knight verschijnt ergens in 2022. 

Ms. Marvel

Captain Marvel is heel snel heel populair geworden en het is dan ook geen verrassing dat er een animatieserie op de planning staat met Ms. Marvel in de hoofdrol. Beide personages zijn verschillend, maar er zijn ook veel overeenkomsten tussen de twee en de kans is groot dat beide samen zullen verschijnen in Captain Marvel 2. Ook hier is het echter wachten tot 2022.

She-Hulk

Wanneer Bruce banner zijn nicht een bloedtransfusie geeft, gaat het mis en is hij plots niet langer de enige superheld met een woedeprobleem. De serie staat op de planning voor 2022 en zal geschreven worden door Jessica Gao, die in het verleden al de populaire ‘Pickle Rick’ aflevering van Rick & Morty schreef. Gao heeft duidelijk een voorliefde voor groene wezens, dus het kan gewoon niet mis gaan. 

The Falcon and the Winter Soldier

Deze miniserie van zes afleveringen vindt plaats na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame, waarin we Falcon het schild van Captain America in ontvangst zagen nemen. Anthony Mackie en Sebastian Stan pikken hun rol als Falcon en Winter Soldier opnieuw op en worden bijgestaan door Daniel Brühl, Emily VanCamp, and Wyatt Russell. Als alles goed gaat zal de serie eind 2020 al te zien zijn, maar de productie werd vertraagd door de corona-pandemie.

Wandavision

Ook Wandavision maakt deel uit van Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe. In deze miniserie van zes afleveringen komen Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) stilaan maar zeker tot de realisatie dat hun idyllische leventje misschien niet is wat het lijkt. De serie staat momenteel op de planning voor december 2020.

What If…

Wat als… bepaalde zaken in het MCU anders waren gelopen? Deze animatieserie zal zich 23 afleveringen lang deze vraag stellen, wat voor unieke verhalen moet zorgen die los staan van het Marvel Cinematic Universe. Wat als Peggy Carter bijvoorbeeld het Super Serum genomen had? Het klinkt alvast super interessant, maar het is nog wachten tot midden 2021.

Bonus: Marvel Hero Project

Niet alle superhelden hebben speciale krachten. Deze realityserie volgt een groep kinderen die elks een impact maken op hun omgeving door hun acties. De reeks is vanaf november te bekijken op Disney+ en bestaat uit 20 afleveringen. Elk van deze echte superhelden zal ook een eigen Marvel-strip krijgen. 

Hebben we je overtuigd? Via deze weg kan je nu al aan een verlaagde prijs je Disney+-abonnement afsluiten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business