Tips

Opgelet! Fast & Furious verdwijnt vanaf 30 april van Netflix (en meer)

Elke maand verdwijnen er weer titels van Netflix in België. Hier vind je een overzicht van de titels die in mei verdwijnen.

Er is een tijd van komen & van gaan. Helaas blijven niet alle films en series op Netflix bestaan. Licenties die aflopen, titels die niet meer opbrengen, allemaal redenen dat Netflix na verloop van tijd bepaalde titels van het platform verwijdert. TechPulse geeft elke maand een overzicht van de beste films en series die zullen verdwijnen. Wees er daarom snel bij en zorg dat je die ene serie nog snel kijkt.

Staat er deze maand iets in het lijstje dat Netflix om een bijzondere reden toch moet laten staan? Vraag jouw titels dan nu hier aan in de hoop dat het streamingplatform ze laat staan of gaat aanbieden in de toekomst.

Fast & Furious en stand-up comedy: deze titels verdwijnen van Netflix in mei

De grote schoonmaak voor mei gebeurt eigenlijk nog voor de maand begint. Maar liefst 55 titels zullen morgen in één klap van Netflix verdwijnen. Van The Fast & The Furious, ongetwijfeld de grootste franchise in de lijst, vind je de eerste tot en met de zevende film op Netflix terug. En dat net in de maand waarin de cultreeks zijn twintigste verjaardag viert. Wil je Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson nog een laatste keer door de straten zien scheuren? Dan is vanavond het moment bij uitstek om een Fast & Furious-marathon te houden! Het verdwijnen van de Fast & Furious-films van Netflix hing al wel langer in de lucht. Netflix heeft de licenties al enkele keren op de valreep weten te verlengen, dus wie weet is de laatste race nog niet gereden.

Verder belooft 30 april een trieste dag te worden voor de liefhebber van de Nederlandstalige stand-upcomedy. Netflix gaat flink in het comedy-aanbod snoeien. Bekende cabaretiers zoals Hans Teeuwen en Jochem Myier zien hun shows verdwijnen. Is Fast & The Furious niet zo jouw ding, dan kan je er dus nog een avondje comedy van maken.

Na 30 april doet Netflix het wat rustiger aan met het verwijderen van content. Deze zes titels zullen in de loop van de maand mei nog verdwijnen. Snel kijken is dus de boodschap!

  • Hamza’s Suitcase (1 mei)
  • The Space Between Us (2 mei)
  • No Estoy Loca (3 mei)
  • Pup Star: wereldtoernee (4 mei)
  • The Beginning of Life: The Series (10 mei)
  • The Magic School Bus (18 mei)

Gelukkig komen er elke maand ook veel nieuwe series en films bij. Hier vind je het overzicht van nieuwe titels op Netflix België.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business