Tips

Dit verschijnt deze maand op Netflix in België (mei 2021)

Ben jij ook benieuwd wat deze maand allemaal verschijnt op Netflix in België? Wij zorgen voor een overzicht van de beste nieuwe series en films.

Heb je het aanbod van Netflix in België ondertussen al uitgekeken? Dan hebben we goed nieuws. Niet omdat het de komende dagen nog zonnig lenteweer zal zijn, maar omdat er vanaf deze zaterdag weer heel wat nieuwe content verschijnt op ons favoriete streamingplatform. Net op tijd, want dat goede lenteweer blijft helaas niet lang meer duren duren. Elke maand zetten we de beste nieuwe films en series voor Netflix in België op een rijtje zodat jij weer weet welke titels te bekijken. Dit is het aanbod voor mei 2021.

Nieuw op Netflix in België

Forrest Gump – 1 mei

“Life is like a box of chocolates, you never know what you gonna get”. Deze quote uit de film Forrest Gump met Tom Hanks is ondertussen legendarisch. Forrest Gump vertelt hoe een man met een IQ van 75 historische gebeurtenissen zoals de moord op Kennedy, de Vietnamoorlog en het Watergate-schandaal beleeft. Tussendoor is er ook nog wat plaats voor een beetje romantiek. Een mix die zes Oscars opleverde. Vanaf 1 mei vind je deze tijdloze klassieker op Netflix in België.

Jupiter’s Legacy (seizoen 1) – 7 mei

Van superhelden krijgen we nooit genoeg. Disney+ heeft de voorbije weken mogen pronken met Falcon & The Winter Soldier, nu is het weer de beurt aan Netflix. De serie Jupiter’s Legacy gaat op 7 mei wereldwijd in première. Jupiter’s Legacy gaat over de kinderen van de allereerste superhelden die over deze aarde liepen en vlogen, en focust vooral op hoe moeilijk het is voor de nieuwe generatie om de eer hoog te houden. De serie werpt een nieuwe blik op het superheldengenre. Alle 8 afleveringen van het eerste seizoen verschijnen simultaan op 7 mei. Perfect om deze serie te bingewatchen.

https://www.youtube.com/watch?v=TY3IAqm-gpE

Castlevania (seizoen 4) – 13 mei

De titel Castlevania roept voor veel mensen dierbare herinneringen op. Al sinds 1986 staat de iconische gamereeks garant voor spectaculaire en griezelige avonturen op verschillende generaties spelconsoles. In 2017 waagde Netflix zich eraan om Castlevania in een animatieserie te gieten. En met succes, want de serie is inmiddels al aan zijn vierde seizoen toe. Dit zal wel het laatste seizoen zijn. Dat trapt af op 13 mei. Een goede tip om het verlengde Hemelvaartweekend door te brengen.

Conor McGregor: Notorious – 17 mei

Zelfs wie niets van vechtsport kent, heeft ongetwijfeld al wel eens van Conor McGregor gehoord. De Ierse kooivechter is even berucht om zijn vele overwinning als om zijn excentrieke karakter. Eind 2017 ging zijn documentaire Conor McGregor: Notorious in première. Vanaf 17 mei zal het levensverhaal van ‘The Notorious’ ook te zien zijn op Netflix in België.

Quién mató a Sara? (seizoen 2) – 19 mei

Wie heeft Sara gedood? Een vraag die niet in één seizoen te beantwoorden bleek, want het tweede seizoen van deze Mexicaanse serie staat al voor de deur. Een zekere Alex komt na 18 jaar eindelijk vrij voor de moord op zijn zus Sara waarvoor hij onterecht opgedraaid is. Nu hij weer op vrije voeten is, zint Alex op wraak en wil hij de moordenaars van zijn zus een portie gerechtigheid geven. Het eerste seizoen ontving internationale lof, dus het tweede seizoen belooft alvast veel goeds. Voor wie niet op zijn of haar Spaans kan vertrouwen is de serie ook te volgen met Engelse, Franse of Duitse audio.

Lucifer (seizoen 5 aflevering 9-16) – 28 mei

Even dreigde de serie Lucifer een abrupt einde te krijgen. Het vijfde en (voorlopig?) laatste seizoen stopte na de achtste aflevering. Er gingen geruchten rond dat het tweede deel er nooit meer zou komen. Maar eind deze maand komen de resterende afleveringen van seizoen 5 eindelijk naar Netflix in België. Goed nieuws voor de fans die al sinds augustus 2020 wachten op het vervolg. Een zesde seizoen van de serie lijkt inmiddels ook al bevestigd, maar we durven niet zeggen wanneer dat er zal komen.

Meer kijktips voor Netflix nodig? Bekijk dan ons overzicht voor de maand april. Veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business