Tips

PlayStation Plus: dit zijn de gratis games voor juni 2021

Deze games kan je tot het einde van de maand gratis downloaden als je in bezit bent van een PlayStation Plus-abonnement.

Elke maand stelt Sony IE enkele games gratis ter beschikking voor haar PlayStation-Plus abonnees, meestal zijn dat er een stuk of drie. In de maand mei was het de beurt aan Battlefield V, Stranded Deep en Wreckfest: Drive Hard. Die Last. Die games kon je gratis downloaden tot en met 31 mei. Was je er niet tijdig bij of ben je op zoek naar nieuwe games uit te proberen? Goed nieuws, de line-up voor de maand juni is inmiddels ook al bevestigd door Sony. De beschikbaarheid van de games kan variëren tussen de PlaySation 4 en de PlayStation 5. Dit zijn de gratis Playstation Plus-games voor de maand juni.

Star Wars: Squadrons (PlayStation 4)

Star Wars: Squadrons is de meest recente Star Wars-game die verscheen voor de PlayStation. De game is helemaal anders dan bijvoorbeeld Jedi: Fallen Order. De focus ligt niet op het duelleren met lightsabers of het leren beheersen van The Force. In Star Wars: Squadrons worden je vliegskills op de proef gesteld. Droomde jij bij het kijken van de Star Wars-films vooral over het vliegen met X-Wings of TIE-fighters, dan is dit de game voor jou. Star Wars: Squadrons is gratis te downloaden voor PlayStation 4 tot 5 juli. Twijfel je nog, lees dan eerst onze review.

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (PlayStation 4)

Virtua Fighter is één van die klassieke vechtgames die groot werd in de arcadehallen en past in het rijtje van Street Fighter, Tekken en Mortal Kombat. De vijfde editie uit 2006 kreeg een remake voor de PlayStation 4 en deze kan je nu gratis en voor niets eens een kans geven. Je hoeft je daarvoor nog niet te haasten. Virtua Fighter zal ook één van de gratis PlayStation Plus-games voor de maand juli zijn. De game is tot 2 augustus beschikbaar.

Operation: Tango (PlayStation 5)

Operation: Tango is een co-op spionagegame die zich afspeelt in een futuristische maatschappij. De game is bedoeld om online met een vriend te spelen. Je kruipt in de huid van hackers of agenten om samen uitdagende puzzels op te lossen. Hoe goed zijn jouw samenwerkingsvaardigheden? Operation: Tango zal wel enkel gratis te downloaden zijn voor de gelukzakken die al een PlayStation 5 hebben weten te bemachtigen.

Hoe sluit ik een PlayStation Plus-abonnement af?

Om games gratis te kunnen downloaden, dien je wel eerst een betalend abonnement te nemen. De PlayStation Plus-pas schaf je aan via de PS Store. Je hebt verschillende formules. Een maandabonnement kost 8,99 euro, voor drie maanden betaal je 24,99 euro. Een jaarabonnement is doorgaans de goedkoopste optie; hiervoor betaal je 49,99 euro. Na het afsluiten van je abonnement kan je via Deze maand bij PS Plus kijken wat er op het menu staat. Met wat geluk vind je ook enkele interessante kortingen op nieuwe games.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business