netflix juli 2021

Benieuwd naar wat er in juli 2021 allemaal verschijnt op Netflix België? Wij zorgen elke maand voor een overzicht van de beste nieuwe titels.


Heb je het aanbod van Netflix België ondertussen al uitgekeken? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf donderdag 1 juli verschijnen er elke dag weer leuke nieuwe titels op Netflix. Elke maand zetten we de beste nieuwe films en series op een rijtje zodat jij weer weet wat te doen als het geen terrasjesweer is. Dit is het overzicht van Netflix in België voor juli 2021:

Nieuw op Netflix België (juli 2021)

Pokémon Journeys: The Series – 1 juli

De animatieserie van Pokémon draait al sinds 1997 en meer dan duizend afleveringen mee, maar de populariteit van Pokémon is nog lang niet uitgedoofd. Integendeel, Netflix voegt vanaf 1 juli Pokémon Journeys: The Series, het 23e en tot heden meest recente seizoen, toe aan het Pokémon-aanbod. In dit seizoen krijgt Ash op zijn avonturen het gezelschap van Goh, een trainer die ervan droomt om de mythische Mew te vangen. Samen ontdekken ze weer heel wat nieuwe Pokémon-werelden, waarvan enkele die we alleen nog maar te zien kregen in Sword & Shield-games voor de Nintendo Switch. Alle 48 afleveringen verschijnen in één klap, dus je weet weer wat doen!

Resident Evil: Infinite Darkness – 8 juli

Juli lijkt de maand te zijn van de videogamegebaseerde animatieseries op Netflix, want het eerste seizoen van Resident Evil: Infinite Darkness gaat op 8 juli in première. Het verhaal speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Resident Evil 4 en 5, al kennen we de hoofdpersonages Leon S. Kennedy en Claire Redfield ook van Resident Evil 2. Fans van de horrorreeks zullen ongetwijfeld al uitkijken naar 8 juli.


Virgin River (seizoen 3) –  9 juli

Voor wie wat minder heeft met videogames en animatieseries maar meer feeling heeft met een romantische getinte dramaserie, zullen we eerder Virgin River aanraden dan Pokémon of Resident Evil. Virgin River volgt het levensverhaal van een verpleegster genaamd Melinda Monroe die het grote Los Angeles achter zich laat voor een bescheiden dorpje in North Carolina. Maar zoals bij elke verhuis vergt het enige tijd en moeite om aan te passen aan een nieuwe omgeving. De serie die in 2019 begon is inmiddels al toe aan het derde seizoen dat op 9 juli in première heeft.

A Classic Horror Story – 14 juli

Afsluiten doen we met een filmtip waar je nog even geduld voor zal moeten oefenen. Deze Italiaanse horrorfilm heeft op het eerste zicht zijn naam niet gestolen, want het verhaal klinkt als een film die je al honderden keren gezien. Een gezin trekt op een vakantie-uitje naar het meest afgelegen bos dat ze kunnen vinden dat uiteraard duistere krachten huisvest. Toch zal de film aan dit klassieke recept een originele twist geven.

Heb je meer kijktips nodig voor Netflix en/of andere streamingplatformen? Dit zijn de films en series waar onze redactie deze maand naar kijkt.


Gerelateerde artikelen

Netflix maakt gedeeltelijk downloaden mogelijk op Android

Netflix geeft Android-gebruikers vanaf nu de optie om series en films gedeeltelijk te downloaden. Zo kan je sneller beginnen kijken.