TechPulse kijktips van de redactie

Weet je niet meer wat kijken op Netflix, Amazon Prime, Disney+ of Streamz? Doe hier inspiratie op met onze maandelijkse kijktips.

Advertentie

Probleem: Je hebt alle laatste nieuwe releases op je favoriete streamingdienst al gezien en bent op zoek naar iets nieuws om te kijken. De redactie van TechPulse helpt je daar graag bij en deelt daarom maandelijks hun beste kijktips. Heb je een abonnement op Netflix, Streamz, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV+ of nog een andere streamingdienst, lees dan zeker even verder.

Wat streamen de redacteurs van TechPulse deze maand?

Marijn: Loki (Disney+) 

Soms heb je van die antihelden die je niet graag ziet gaan. Tom Hiddlestons vertolking van Loki is daar een geweldig voorbeeld van. Dat Thors ‘fout begrepen’ broer een nieuwe kans krijgt in een heldenrol, heeft onze volledige aandacht getrokken. De dialogen met co-star Owen Wilson als Mobius M Mobius zijn genieten geblazen. Met zijn hulp moet Loki de gebroken realiteit helpen fixen en het lot van de dimensie ligt plots in zijn handen. Alsof we nog motivatie nodig hadden om voor hem te duimen. De derde van zes afleveringen verschijnt op woensdag 23 juni. 

Wouter: Startup (Netflix) 

Netflix heeft sinds begin mei de serie Startup aan boord. Drie volledige seizoenen boordevol spannende afleveringen en plotwendingen. Startup gaat over een groep die een poging doen om geld wit te wassen. Dat draait al snel om in de ontwikkeling van een cryptomunt. De serie lijkt in eerste instantie wel een uitgebreide versie van een slechte mop te zijn over een bankier, een Haïtiaans-Amerikaanse gangster en een Cubaanse hacker die samen hun versie van de Amerikaanse droom willen waarmaken. De serie kreeg op Imdb 8/10 en wordt sinds kort vaker opgepikt op Netflix. Zin in een spannende serie met meer dan één seizoen? Dan is Startup jouw ding.

Sven: Friends (Netflix en Streamz) 

De voorbije maand stond bij mij vooral in het teken van Friends. De serie behoeft natuurlijk geen introductie meer en al wie ze nog niet gezien heeft moet zich eigenlijk een beetje schamen. Het gaat nu eenmaal om een klassieker die in populariteit enkel geëvenaard wordt door The Office. Dat verklaart ook het enthousiasme rond de reünie special die eind vorige maand werd uitgezonden. Hoewel de meningen verschillen, vond ik deze talkshow-achtige aflevering absoluut de moeite waard. Het hangt er misschien van af of je met Friends bent opgegroeid of de serie pas recent op Netflix hebt gekeken, maar de special is sowieso aan te raden, al is het maar om mee te kunnen praten. In België is de aflevering te bekijken op Streamz. Hoewel het platform niet veel te bieden heeft, is dit wel het ideale moment om de gratis proefperiode te proberen.  

Jens: Rick & Morty (Netflix) 

Je hebt absurde humor en dan heb je Rick & Morty. Deze cartoon is zo van de pot gerukt dat ze geniaal is. Hoeveel cartoons ken jij die een score van 9,2/10 krijgen op IMDB? Rick & Morty volgt de  ruimtereizen van Rick, een briljante wetenschapper met een klein alcoholprobleem, en zijn iets minder briljante kleinzoon Morty. Keer op keer belandden ze in de meest knotsgekke situaties en telkens wanneer je denkt dat het niet gekker kan, toveren bedenkers Dan Harmon en Justin Roiland weer iets nieuw uit hun hoge hoed. Ben je fan van de serie, dan hebben we goed nieuws want het vijfde seizoen is begonnen. Heb je Rick & Morty nog niet gekeken, dan is het hoog tijd om dat gat in je cultuur te dichten.  

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Nieuw op Netflix België: wat verschijnt in juni 2021?

Benieuwd naar wat er deze maand allemaal verschijnt op Netflix in België? Wij zorgen voor een overzicht van de beste nieuwe series en films.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here