netflix

Benieuwd naar wat er binnenkort allemaal nieuw verschijnt op Netflix België? Wij zorgen elke maand voor een overzicht van de beste nieuwe titels.

Advertentie

Heb je het aanbod van Netflix België ondertussen al uitgekeken? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf 1 augustus verschijnen er (bijna) elke dag weer leuke nieuwe titels op Netflix. Elke maand zetten we de beste nieuwe films en series op een rijtje zodat jij weer weet wat te doen als het geen terrasjesweer is. Dit is het overzicht voor augustus 2021.

Nieuw op Netflix België (augustus 2021)

Rick & Morty – Seizoen 5 (t.e.m 23 augustus)

Het vijfde seizoen van Rick & Morty is niet helemaal meer nieuw op Netflix, maar aangezien we ons nog vier weken lang elke zondag aan een nieuwe aflevering mogen verwachten nemen we hem nog graag mee in dit overzicht. De meningen over de eerste zes afleveringen zijn zeer verdeeld. Waar recensenten lovend klinken, bleven de fans van het eerste uur nog op hun honger zitten. We zijn dan ook zeer benieuwd wat de laatste vier afleveringen nog gaan bieden. Netflix blijft elke zondag een nieuwe aflevering uitbrengen. De laatste staat gepland voor 23 augustus.

Top Secret UFO Projects: Declassified – Seizoen 1 (3 augustus)

Klaar voor wat buitenaardse samenzweringstheorieën? In de nieuwe serie Top Secret UFO Projects zoekt Netflix een antwoord op onopgeloste alienmysteries. De serie gaat op 3 augustus in première.

Control Z – Seizoen 2 (4 augustus)

De Mexicaanse serie Control Z ging in mei 2020 in première op Netflix. Een middelbare scholier Sofia opent de jacht op een onbekende hacker die gevoelige informatie over haar schoolgenoten prijsgeeft. Het tweede seizoen is vanaf 4 augustus nieuw te zien op Netflix.

Beckett – 13 augustus

Beckett is Netflix’s grote blockbuster voor de maand augustus. Het plot van de film klinkt als een klassieke filmformule. Een Amerikaanse burger belandt per ongeluk in een politieke samenzwering en moet vluchten voor zijn leven. In de hoofdrollen zien we John Washington (bekend van o.a. Tenet) en ‘Lara Croft’ Alicia Vikander.

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed – 25 augustus

Wie houdt nu niet van Bob Ross? De beroemde landschapsschilder leerde met zijn legendarisch programma The Joy of Painting de wereld schilderen in de jaren 80. Ook vandaag de dag, meer dan 25 jaar na zijn overlijden, blijft de aimabele Bob Ross immens populair in de internetcultuur. Deze nieuwe Netflix-documentaire werpt echter een duistere schaduw over zijn leven. Vanaf 25 augustus exclusief te bekijken op Netflix.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here