TechPulse kijktips van de redactie

Weet je niet meer wat kijken op Netflix, Amazon Prime, Disney+ of Streamz? Doe hier inspiratie op met onze kijktips voor december.

Advertentie

Probleem: je hebt alle laatste nieuwe releases op je favoriete streamingdienst al gezien en bent op zoek naar iets nieuws om te kijken. De redactie van TechPulse helpt je daar graag bij en deelt daarom maandelijks zijn beste kijktips. Heb je een abonnement op Netflix, Streamz, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV+ of nog een andere streamingdienst? Lees dan zeker even verder in onze streaming kijktips voor december 2021.

Welke kijktips hebben de redacteurs van TechPulse voor december 2021?

Wouter: Oude Vlaamse klassiekers op Netflix

Sinds enkele weken is Netflix een hele reeks oude Vlaamse klassiekers rijker. Van Pallieter over Mira tot Rolande met de bles. Stuk voor stuk zijn het films uit de jaren 70 tot eind jaren 80. De Loteling, De Leeuw van Vlaanderen, Hellegat maar ook Zaman, De Zevende Hemel met Urbanus of Boerenpsalm met Matteo Simoni als pasgeborene. Ze staan nu allemaal op Netflix. Neem een stapje terug in de tijd en laat je onderdompelen in de jonge periode van Jan Decleir, Ann Petersen en Frank Aendenboom. Vul in de zoekbalk van Netflix Belgische films in en je krijgt ze allemaal bij elkaar. 

Netflix heeft een ruim aanbod aan Vlaamse fictie.

Marijn: The Unforgivable (Netflix)

The Unforgivable is een gloednieuwe Netflix Original-film. Het is niet voor het eerst dat Sandra Bullock samenwerkt met het streamingplatform. Ze schittert in de rol van Ruth Slater, een vrouw die in de gevangenis belandde nadat ze een moord beging. Bullock zet een overtuigend personage neer dat na haar celstraf terugkeert naar een onvergeeflijke maatschappij. Het verleden blijft haar ongemeen hard teisteren. De zoektocht naar haar vervreemde jongere zus lijkt de sleutel tot verlossing. Deze prent is een absolute aanrader voor fans van het betere drama. 

Sven: Chuck (Amazon Prime)

Met niets anders dat mijn aandacht wist te grijpen, begon ik deze maand opnieuw Chuck te kijken. De serie is ondertussen een klassieker geworden en volgde gedurende vijf seizoenen het leven van Chuck (Zachary Levi). Chuck werkt in de Nerd Herd van computerwinkel Buy More tot hij op een dag een mail krijgt van een oude klasgenoot en de Intersect computer wordt geüpload naar zijn brein. Plots moet Chuck zijn simpele leven combineren met allerhande spionagemissies, bijgestaan door spionnen Casey (Adam Baldwin) en Sarah (Yvonne Strahovski). Hoewel niet alle grappen meer van deze tijd zijn, blijft de serie gewoon geweldig entertainend.

Jens: Hawkeye (Disney+)

Ik moet eerlijk zeggen dat ik maar weinig enthousiast was toen deze serie lanceerde op Disney+. Na WandaVision, Falcon & Winter Soldier, Loki en What If? voelde Hakweye als de Marvel-serie ‘te veel’ aan voor 2021. Maar uiteindelijk besloot ik de serie toch een eerlijke kans te geven en ik was zeer aangenaam verrast. De serie zet Hawkeye, toch altijd wat een schaduwfiguur geweest in het Marvel-universum, eindelijk eens in de spotlights. Giet daar een kerstsausje over en je komt in de juiste stemming voor de feestdagen. 


Gerelateerde artikelen

Nieuw op Netflix België: de beste films en series van december 2021

Wat verschijnt nieuw op Netflix België in december? Wij zorgen elke maand voor een overzicht van de leukste films en series.

Nieuw op Disney+: de beste films en series van december 2021

Elke maand geven we een overzicht van nieuwe films en series op de streamingplatformen. Dit verschijnt in december op Disney+ in België.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here