ps plus gratis games

Vanaf morgen 3 mei zijn er wel enkele games gratis te downloaden als je in bezit bent van een PS Plus-abonnement. Met deze maand o.a. FIFA 22.

Elke maand stelt Sony enkele games gratis ter beschikking voor haar PS Plus-abonnees, meestal zijn dat er een stuk of drie. Die gratis games kan je vanaf morgen downloaden en spelen tot en met de derde van de volgende maand en zijn beschikbaar voor zowel PlayStation 4 als PlayStation 5. Dit is het gratis PS Plus-aanbod voor de maand mei, met onder andere een grote naam.

Check hier waar de PlayStation 5 in voorraad is

PS Plus: gratis games in mei 2022

FIFA 22

FIFA 22 ligt ondertussen alweer even in de winkelrekken, maar misschien heb je nog niet de kans gekregen de nieuwe voetbalgame te spelen. Dan is mei de maand bij uitstek om hem te bemachtigen. De FIFA-games zijn al meer dan vijfentwintig jaar een jaarlijkse afspraak voor de voetbalfans. Je kan spelen met de grootste voetbalsterren en clubs ter wereld, of je favoriete Belgische club naar eeuwige glorie loodsen in de offline carrièremodus. Wil je je vrienden graag online afdrogen met je voetbalkunsten, dan kan je één-op-één spelen of je eigen onverslaanbaar team samenstellen in de Ultimate Team-modus.

Heb jij niet zo veel met voetbalfans, dan kan je nog met een van deze games aan de slag:

  • Curse of the Dead Gods
  • Tribes of Midgard

PS Plus april

Heb je de gratis PS Plus-games van april gemist? Wees er snel bij, want ze zijn vandaag nog beschikbaar. Haast jezelf dus naar de PS Store om een van deze drie games te pakken te krijgen:

  • Hood: Outlaws & Legends
  • Slay the Spire
  • Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom — Rehydrated

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een PS5? Ontdek hier de voorraad voor PlayStation 5

Wil je een PS5 bestellen? Ontdek op TechPulse de meeste actuele voorraad van de nieuwe PlayStation 5. Het artikel wordt bijgewerkt.