Tips

Zo bekijk je kassabonnen in de Albert Heijn-app

Albert Heijn
Gooi jij de kassabon ook wel eens te snel weg zodra je de supermarkt bent uitgewandeld? Albert Heijn biedt in zijn app een handig overzicht van bonnen uit het verleden. Hoe je deze bekijkt? Wij leggen het je uit.

Meestal heb je kassabonnetjes van de supermarkt niet meer nodig van zodra je de supermarkt uitwandelt. Je hoeft in een supermarkt namelijk niet na een paar weken of zelfs dagen terug te komen om je garantie op je brood of vleeswaren te claimen. Koop je echter vandaag wat van de bakker en merk je direct dat er iets mis mee is, dan kan je met de bon wel terug. Ook biedt zo’n bon je natuurlijk overzicht van je uitgaven.

Eenmaal weggegooid is het nog lastig dit overzicht te creëren, zeker als je ook cash betaalt. Gelukkig heeft de Albert Heijn daar sinds 2021 een oplossing voor in zijn app. Als je bij de kassa je bonuskaart scant, wordt het bonnetje van die sessie gekoppeld aan je Albert Heijn-account. Vanuit de app kun je vervolgens het kassabonnetje bekijken.

STAP 1 / Open de Albert Heijn-app

Voor het bekijken van de kassabonnetjes van de supermarktketen heb je de Albert Heijn-app nodig op een Android of iOS-smartphone. Bovendien heb je een Albert Heijn-account nodig waarin de kassabonnetjes zijn opgeslagen. Mocht je nog geen account hebben, maak deze dan eerst aan via https://ah.be/. Vervolgens is het moment daar de app op je smartphone te installeren en deze te openen. Van zodra de app is gestart kun je direct inloggen met je AH-account.

Je hebt wel een Albert Heijn-account nodig voor het bekijken van de kassabonnetjes

Stap 2 / Bekijk de kassabonnen

Nu kunnen we daadwerkelijk de kassabonnetjes gaan bekijken. Je klikt daarvoor rechtsboven op het profiel-icoontje. Vervolgens vind je in de bovenste lijst met instellingen de optie Kassabonnen. Zodra je daarop klikt krijg je een overzicht te zien van alle bonnetjes van het voorbije jaar, met de meest recente kassabonnen bovenaan. Let wel, je ziet enkel je kassabonnen die zijn geregistreerd in de periode dat een Albert Heijn-account aan je bonuskaart was gekoppeld. Alle bonnen van de periode voorafgaand aan de registratie verschijnen niet in de app. De winkelketen mag zulke data niet zomaar opslaan, en doet dat dus enkel zodra je een account registreert.

De meest recente kassabonnen staan altijd bovenaan de lijst

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business