Tips

Vijf series om nu te bingewatchen op Disney Plus

disney plus disney+ bingewatchen serie
Zin om je tanden vast te zetten in een lange serie tijdens deze koude dagen? Disney Plus heeft meteen een mooi aanbod voor je klaarstaan.

Sinds de winter zitten we weer wat vaker warmpjes binnen en dus al snel voor onze tv. Maar wat als je gewoon lekker lang wil doorkijken aan een serie, in plaats van na een korte tijd alweer iets anders te moeten vinden? Daar biedt Disney Plus de oplossing voor met een reeks lange series.

Lost (2004 – 2010) – 6 seizoenen

Alles begint met een vliegtuig dat crasht op een schijnbaar onbewoond eiland. Schijnbaar is daarin het sleutelwoord, want de overlevenden van de crash komen er al snel achter dat er een heleboel geheimen te ontrafelen zijn. Met een totaal van 121 afleveringen die elks 43 minuten duren, ben je met Lost alvast even zoet.

Castle (2009 – 2016) – 8 seizoenen

Richard Castle is een detectiveschrijver die op de ultieme writer’s block stoot en het hoofdkarakter in zijn populaire boekenreeks laat sterven. Vervolgens wordt hij door de politie van New York gevraagd om rechercheur Kate Beckett te helpen met een moordzaak gebaseerd op één van Castles boeken. Castle raakt geïnspireerd door Beckett en zorgt er dankzij zijn contacten voor dat hij de rechercheur mag volgen bij haar andere moordzaken. Daaruit volgen 173 afleveringen aan moordmysterie, drama en een tikje komedie.

Criminal Minds (2005 – heden) – 16 seizoenen

16 seizoenen, 327 episodes en nog altijd gaande: dat kan wel tellen. Criminal Minds volgt de Behavioral Analysis Unit (BAU) van de FBI. Dat is een groep die gedrag en profilering gebruikt om seriemoordenaars op te sporen. Zoals het een politieserie betaamt, worden de persoonlijke levens van de karakters gevolgd tezamen met de zaken die ze oplossen.

The Walking Dead (2010 – 2022) – 11 seizoenen

Eén van de meest succesvolle series over zombies ooit, dat moet wel The Walking Dead zijn. Het begint met plaatsvervangend sheriff Rick Grimes, die wakker wordt van een coma in een zombie-apocalyps. Over de loop van de 177 afleveringen heeft de serie een massale fanbase verzameld over heel de wereld. Opmerkelijk: de allerlaatste aflevering is nog maar net uitgezonden, eind vorige maand.

Grey’s Anatomy (2005 – heden) – 19 seizoenen

Als je tot in de lente naar dezelfde serie wil kunnen kijken, dan heb je het met Grey’s Anatomy wel getroffen. Gedurende 406 afleveringen wordt het lief en leed gevolgd van dokters, stagiairs, andere werknemers en patiënten in een fictief ziekenhuis in Seattle. Eén van de hoofdpersonages is Meredith Grey, de dochter van een bekende chirurg, die als stagiair-dokter start in het ziekenhuis. Na seizoen 19 ziet het er echter naar uit dat kijkers afscheid moeten nemen van dit personage, al dan niet tijdelijk.

Op zoek naar korting op Disney Plus? Bekijk hier ons overzicht met Disney Plus aanbiedingen.

Bekijk nu deze series op Disney Plus

Klaar om aan het bingewatchen te gaan? Word dan abonnee van Disney+ voor toegang tot deze series, en nog veel meer. De prijs kan op elk moment stijgen, maar nu betaal je slechts 8,99 euro per maand. Wil je twee maanden gratis scoren, kan je een jaarabonnement nemen voor 89,90 euro per jaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business