slider, Tips

Overzicht: de beste e-commerce-tips van 2017

We verzamelen de beste tips van het afgelopen jaar. Vind hier het overzicht van wat je moet weten over webdesign, shipping, social media, SEO, en meer.

In 2017 passeerden een hoop lijstjes de revue: van de 6 grootste webdesignflaters die je kan maken in je webshop tot 4 tips om je ‘brand’ te promoten op sociale media. Hieronder de beste e-commerce tips van het afgelopen jaar.

 

1. 6 webdesign-flaters die elke webshop kan vermijden

Een webshop is meer dan de som van zijn delen. Naast een goed functionerende website en het juiste aanbod, mag je webshop er ook gewoon goed uitzien. Vermijd deze flaters en je bent goed op weg.

 

2. 6 cruciale shippingtips die elke webwinkelier moet kennen

Er is veel te lezen over de beste aanpak wanneer het om logistiek in e-commerce gaat. Wij selecteerden enkele basistips die je kan gebruiken om twijfelende klanten te overtuigen met je verzendingsopties.

 

3. Hoe beveilig je je webshop? 4 basisprincipes voor online security

Beveiliging zou voor elke webshop een prioriteit moeten zijn. Begin je een webshop, dan kan je maar beter rekening houden met deze vier basisprincipes rond online security.

 

4. 3 valkuilen om te vermijden in je social media-strategie

Onmisbaar, die sociale media, maar lang niet zo eenvoudig om ze succesvol te hanteren. Hier zijn drie veelvoorkomende fouten die beginners maken wanneer ze voor het eerst starten op Facebook, Twitter, Instagram en andere platformen.

 

5.‘Hallo, Google’: Hoe bereid je je SEO voor op stemgebaseerd zoeken?

Zoeken met je stem: het kan al met virtuele assistenten op je smartphone, of Google’s en Amazons slimme speakers. Wat betekent dat voor je SEO-strategie? Enkele pointers wijzen je in de juiste richting.

 

 

6. Verkopen op een beurs: 6 tips voor webshops

Heb je een kleinere webshop, dan kan je het overwegen om bezoekers kennis te laten maken met je merk door op een beurs te staan. Dit zijn enkele tips die je niet uit het oog mag verliezen.

 

 

7. 4 tips om productprijzen te tonen in je webshop

Het lijkt een kleine ingreep, maar het aanpassen van hoe je je prijzen toont in je webshop, kan een groot effect hebben op je conversie. Kijk hoe de groten der e-commerce het aanpakken, en kom te weten hoe jij je prijzen best afficheert.

 

8. 5 AdWords-tips om je campagne succesvol te starten

De kans is groot dat je Google AdWords gebruikt om je webshop te promoten op het web. Geen eenvoudige taak, en dus geven we je deze tips mee om een goede basis te leggen.

beveiligingbusinessmarketingoverzichtSEOtipswebdesign

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals