Wedstrijd

Wedstrijd: maak 5x kans op Fallout 4 voor pc

ZDNet mag vijf exemplaren weggeven van Fallout 4, één van de grootste games van dit najaar. Doe mee met onze wedstrijd en win!

https://www.youtube.com/watch?v=k3IlHBBGCIw

We hebben er zeven jaar op moeten wachten, maar op 10 november is het eindelijk zover: de populaire actie-rpg Fallout 3 krijgt een langverwacht vervolg. ZDNet mag in samenwerking met ontwikkelaar Bethesda vijf lezers gelukkig maken met een exemplaar van Fallout 4 voor pc.

Fallout 4 is al de vijfde aflevering in de populaire spellenreeks en speelt zich af 200 jaar na een nucleaire oorlog in een postapocalyptische versie van de Amerikaanse stad Boston. Je verlaat aan het begin van het spel de veiligheid van Vault 111, een ondergrondse bunker, en trekt de wijde wereld in. Het spel bouwt verder op de gameplay van Fallout 3 en combineert typische actie- en rpg-elementen met een open wereld die je volledig kan verkennen.

Herinner jij je nog levendig de vele uren die je aan Fallout 3 hebt gespendeerd, en ben je helemaal klaar voor een nieuw avontuur? Doe dan mee aan onze wedstrijd en maak kans op één van de vijf exemplaren van Fallout 4.

Geef ons een like of tweet en laat je e-mailadres achter om kans te maken. De wedstrijd loopt tot maandag 2 november om 12 uur. De winnaars zullen nadien persoonlijk worden verwittigd en ontvangen hun exemplaar op de lanceringsdatum.

De wedstrijd is afgelopen. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business