Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een Ockel Sirius B Black Cherry mini-pc

24 uur lang maak je kans op een Sirius B Black Cherry van Ockel. Deze mini-pc draait een volwaardige versie van Windows 10 en is ideaal voor eenvoudige computertaken of als mediaspeler.
TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.Vandaag halen we een Sirius B Black Cherry mini-pc van Ockel onder de kerstboom vandaan.

Ockel Sirius B Black Cherry

De Sirius B Black Cherry van Ockel biedt een volwaardige Windows 10-ervaring in zakformaat. Onder de motorkap zit een Intel Atom x5-78350, bijgestaan door 4 GB RAM en 32 of 64 GB opslagcapaciteit. Dat maakt van dit computertje een interessante keus als mediaspeler of in een thuis- of werkomgeving voor licht computerwerk.Dankzij twee usb-poorten, een microSD-kaartlezer, een hdmi-aansluiting en bluetooth-ondersteuning kan je er verschillende randapparatuur op aansluiten. De Sirius B Black Cherry wordt passief gekoeld - er zijn geen ventilators nodig - waardoor hij muisstil draait.Lees zeker ook onze review van de Sirius B Black Cherry voor meer informatie.

Doe mee en win!

Wij mogen vandaag één lezer gelukkig maken met een Sirius B Black Cherry van Ockel.Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter en laat je e-mailadres achter. Alleen als je beide stappen voltooid, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, zaterdag 23 december om 12 uur.Na afloop maken we zo snel mogelijk de winnaar bekend en wordt de mini-pc in zijn of haar richting gestuurd.

Deze wedstrijd is afgesloten. De winnaar wordt gecontacteerd en kan je terugvinden op onze overzichtspagina.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business