Wedstrijd

Win een Seagate Backup Plus Slim 2 TB

Behoort een betere back-upstrategie ook tot jouw goede voornemens voor 2018? Bewaar je back-ups op deze Seagate Backup Plus Slim 2 TB!

Regelmatig back-ups maken is een belangrijke taak die door veel mensen over het hoofd wordt gezien. De start van een nieuw jaar is een uitstekend moment om je back-upgewoontes te verbeteren. TechPulse en PC Magazine werken daarom samen met Seagate om een lezer gelukkig te maken met een Backup Plus Slim 2 TB!

Deze schijf is zo compact dat ze in je broekzak past en heeft alleen een microUSB-aansluiting nodig om data over te dragen en stroom te krijgen. De schijf is compatibel met macOS en Windows, en komt met een Seagate Mobile Backup-app die zowel beschikbaar is voor Android als iOS. Kortom: de ideale compagnon om je back-upresoluties na te komen.

Doe mee en win!

Wil jij je kans wagen om deze Seagate Backup Plus Slim 2 TB te winnen? Vul onderstaand wedstrijdformulier in om deel te nemen. Meedoen kan tot 20 febuari 2018 om 12 uur ‘s middags. Nadien wordt de wedstrijd afgesloten en de winnaar gecontacteerd. Veel succes!

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd. 

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier nalezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business