Easter Egg Hunt

Dag #5 van de TechPulse Easter Egg Hunt: vandaag maak je kans op Final Fantasy VII Remake voor PS4.

TechPulse Easter Egg Hunt

Het is niet omdat we allemaal thuis zitten dat we geen paaseieren kunnen rapen. Alles kan tegenwoordig digitaal, zo ook de jacht op lekkere paaseieren. TechPulse doet mee dit jaar en organiseert voor de lezers een Easter Egg Hunt. Iedere werkdag van 6 t.e.m. 10 april zullen we een nieuwe paasei onthullen. Aan jullie om mee te doen en zoveel mogelijk kans te maken, want er zitten weer wat toppertjes tussen!

In ons laatste paasei vinden we de gloednieuwe remake van Final Fantasy VII (voor PS4) terug. Deze oude klassieker is in een nieuw jasje gestopt met verbeterde graphics en gameplay voor de PlayStation 4. Bereid je alvast voor op de honderden uren gameplay waar de Final Fantasy franchise om bekend staat en maak opnieuw kennis met deze tijdloze klassieker. Onze review van deze game kan je hier lezen.

Doe mee en win!

Wij mogen vandaag een winnaar blij maken met deze leuke game: Final Fantasy VII Remake.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen door dit deelnameformulier in te vullen. Deelnemen kan tot zaterdag 11 april 2020 om 12 uur.

Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en wordt Fintal Fantasy VII Remake in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.


Gerelateerde artikelen

Final Fantasy VII Remake review: Eerbetoon, uitbreiding en absoluut geweldig

Als Final Fantasy VII een film was, dan is FF 7 Remake het uitgebreide boek waarop deze gebaseerd is. De beste Final Fantasy is nu nog beter.