OPPO Easter Egg Hunt

Dag #1 van de Easter Egg Hunt! Vandaag maak je kans op de fantastische OPPO Find X5 Pro, een waar vlaggenschip onder de smartphones.

Ook dit jaar trakteren we jullie vanuit de redactie op een leuke giveaway in de vorm van onze Easter Egg Hunt! Elke werkdag van 11 april tot en met 15 april trakteren we onze lezers op een nieuw ‘paasei’ dat je kan winnen. We raden jullie zeker aan om mee te doen, want er zitten weer heel wat toppers tussen!

Vandaag maak je kans op OPPO Find X5 Pro. Wij waren zeer positief over de smartphone en schreven er het volgende over:

“De OPPO Find X5 Pro straalt klasse uit en maakt dat ook helemaal waar met zijn prestaties. OPPO heeft een nieuwe lat voor smartphone-fotografie gelegd waar andere merken flink voor zullen moeten zwoegen om die nog te verleggen. De Find X5 Pro hoort thuis in de topklasse en zal aan het einde van 2022 in veel smartphonetoplijstjes bovenaan staan.”

Doe mee en win!

We mogen één deelnemers gelukkig maken met deze prijs! Het gaat om de OPPO Find X5 Pro.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen door dit deelnameformulier in te vullen. Deelnemen kan tot dinsdag 12 april 2022 om 12 uur.

Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en wordt het toestel in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.


Gerelateerde artikelen

OPPO Find X5 Pro review: alleen het beste is goed genoeg

Met de Find X5 Pro nestelt OPPO zich in de absolute topklasse van de smartphonemarkt. De titel ‘vlaggenschip’ meer dan waardig.

5 tips van OPPO-fotograaf Kiliii Yuyan voor betere smartphonefoto’s

Heb je geen camera bij, dan kan je smartphone nog steeds mooie beelden opleveren. Deze tips van OPPO helpen je in de goede richting.