easter egg hunt teufel

Dag #2 van de Easter Egg Hunt! Vandaag maak je kans op de Teufel Radio One wekkerradio, waarmee je altijd goed gezind opstaat.

Advertentie

Update: Deze wedstrijd is beëindigd op 13/04/2022 12u. Heb je er naast gegrepen? Je kan de Teufel Radio One nog steeds aan een voordelige prijs kopen via de Blue Pixl Media-webshop.

Ook dit jaar trakteren we jullie vanuit de redactie op een leuke giveaway in de vorm van onze Easter Egg Hunt! Elke werkdag van 11 april tot en met 15 april trakteren we onze lezers op een nieuw ‘paasei’ dat je kan winnen. We raden jullie zeker aan om mee te doen, want er zitten weer heel wat toppers tussen!

Geraakte je deze ochtend maar moeilijk uit je bed? Dan is de prijs van vandaag iets voor jou! We geven een wekkerradio van Teufel weg. De Teufel Radio One is een praktisch toestel voor wie de klassieke wekkerradio-ervaring wil, in een bijdetijds jasje. Met deze radio op je nachtkastje begin je elke ochtend goedgezind aan een nieuwe dag.

Doe mee en win! (WEDSTRIJD AFGELOPEN)

We mogen één deelnemer gelukkig maken met deze fantastische prijs! Je kan heel eenvoudig je kans wagen door dit deelnameformulier in te vullen. Deelnemen kan tot woensdag 13 april 2022 om 12 uur.

Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en wordt het toestel in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here