Wedstrijd

12 dagen kerst: win de Devolo Repeater 5400 Wifi 6 range-extender

12 dagen kerst devolo2
Vandaag geven we voor 12 dagen kerst de Devolo Repeater 5400 Wifi 6 range-extender weg. Waag snel je kans!

TechPulse is in de kerststemming, daarom willen we al onze lezers de kans geven om leuke gadgets te winnen. Vandaag ligt er een pakketje van Devolo onder de kerstboom. Je maakt namelijk kans op de Devolo Repeater 5400 Wifi 6 range-extender ter waarde van 150 euro.

In aanloop naar Kerstmis geven we elke dag een mooie technologieprijs weg aan één gelukkige winnaar.

Wil je weten welke andere pakjes we nog onder de boom hebben liggen? Bekijk dan hier alvast onze teasers. De laatste giveaway vindt plaats op 23 december.

Win de Devolo Repeater 5400

Als jouw Wifi-verbinding niet alle hoeken van het huis bereikt, is de Repeater 5400 van Devolo alvast één van de opties die je zeker moet bekijken. De repeater haalt maximale datasnelheden van 5.400 Mbps (2,4 en 5 GHz-banden gecombineerd). Fijn is ook dat de range-extender beschikt over Wifi 6 en daarmee alvast gereed is voor alle toekomstige apparaten in huis met Wifi 6.

Devolo belooft bij zijn range-extenders verder een Wifi-succesgarantie: op vijf minuten tijd moet jij het netwerk kunnen opzetten. Lastig is het gelukkig ook niet. “Het is een kwestie van aansluiten, knoppen indrukken en klaar,” schrijft de fabrikant op zijn website. Gebruik je al andere Devolo-apparatuur in huis, dan kan je de Repeater 5400 ook gebruiken om de mesh-opstellingen volledig te maken. Je loopt daarmee naadloos doorheen je huis zonder ineens Wifi-connectiviteit te verliezen.

Nog geen wifi-netwerk in huis (of in een ruimte), dan werkt de Repeater 5400 ook als access point. Je kan daarvoor een ethernet-kabel aansluiten om de range-extender als router te laten fungeren. Voor de bediening van het netwerk kun je uiteraard terecht in de webapplicatie, maar je kan er nu ook vanaf je mobiel mee aan de slag.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer blij maken met de Devolo Repeater 5400 Wifi 6 range-extender. Je kan heel eenvoudig je kans wagen door het deelnameformulier hieronder in te vullen.

12 dagen kerst: win de Repeater 5400 van Devolo

Deelnemen kan tot vrijdag 16 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business