Wedstrijd

TechPulse viert de zomer #1: win een Teufel Boomster Go

Teufel Boomster Go winactie
© TechPulse/Teufel
Het is tijd om de zomer te vieren met de TechPulse zomergiveaways. Ditmaal staat de Boomster Go van Teufel klaar voor een gelukkige winnaar.

Traditiegetrouw vieren we de zomer met een reeks winacties. Drie weken lang maken onze lezers kans op prijzen. Elke maandag om 12 uur verschijnt een nieuwe winactie. We trappen het feest af met de Teufel Boomster Go, een draadloze bluetoothspeaker. We mogen er zo eentje weggeven.

  • Bekijk hier ons TechPulse viert de zomer-overzicht

Teufel zet met zijn Boomster Go draagbare speakers als de JBL Go buitenspel. Voor zijn formaat biedt de speaker verrassend veel bass, een lange batterijduur (tot 10 uur) en zelfs ondersteuning voor Google Assistant en Siri. Ideaal ook is dat de speaker waterbestendig is – Teufel zegt dat de speaker daardoor ‘een korte duik’ kan overleven.

Ten slotte is de bluetoothspeaker in verrassend veel kleuren verkrijgbaar: blauw, koraalrood, groen, zwart en wit. Bij elke speaker krijg je een draagriem en usb-kabel meegeleverd.

Win een Teufel Boomster Go

Wil je de Boomster Go winnen? Vul dan zeker onderstaand Gleam-formulier in voor maandag 14 augustus 2023, 12 uur. Op de 14e gaat dan weer de volgende winactie van start.

TechPulse viert de zomer #1: win een Teufel Boomster Go

Winnaars worden nadien persoonlijk op de hoogte gebracht. TechPulse of de fabrikanten dragen zorg voor de levering van de prijzen aan de winnaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business