Wedstrijd

TechPulse viert de zomer #2: win een Trust-powerbank of muis

Trust accessoires winactie zomer
© TechPulse/Trust
Tijd voor de tweede zomergiveaway op TechPulse van 2023. Ditmaal geven we een aantal Trust Redoh-powerbanks en Ybar+-gamingmuizen weg.

De zomer is volop aan de gang en daarmee ook de TechPulse viert de zomer-winacties. Vorige week maakten jullie al kans op de Teufel Boomster Go. Zoals gewoonlijk starten deze acties elke maandag om 12 uur. Drie weken lang maken jullie daarbij kans op diverse producten. Ditmaal is het Trust die ons van diverse goodies voorziet. Meer specifiek een aantal Redoh-powerbanks en de Trust Ybar+-gamingmuizen.

Redoh-powerbank

Trusts Redoh-powerbank is precies wat je van een powerbank zou verwachten. De powerbank heeft een 10.000 mAh-capaciteit en meet 18,4 x 12,6 x 2,4cm. Voorop de Redoh vind je twee poorten: één usb-c-poort voor snelladen en één usb-a-poort. De powerbank haalt volgens Trust laadsnelheden tot 18 watt.

  • Bekijk hier ons TechPulse viert de zomer-overzicht

Ybar+-gamingmuis

De Ybar+ (GXT 924)-gamingmuis is een muis gericht op gamers die prestaties op de eerste, tweede en derde plaats zetten. De muis biedt verschillende DPI-niveaus, met een maximale DPI van 25.600. Verder biedt de muis een 1.000Hz polling rate en weegt hij 137 gram. Daarmee is het alvast niet de lichtste gamingmuis, maar wel een bomvol competente hardware.

Win Trust-accessoires

Trust stuurde ons meerdere exemplaren toe van zowel de Redoh als Ybar+. Als je meedoet met deze winactie maak je kans op één van deze producten. De redactie selecteert blind welk product op de deurmat van een winnaar valt.


TechPulse viert de zomer #2: win een Trust-powerbank of muis

Deelnemen doe je voor maandag 21 augustus 2023, 12 uur. Nadien sluit de winactie en kiezen we de winnaars. Zij worden steeds persoonlijk gecontacteerd via e-mail. Winnen? Vul dan zeker het Gleam-formulier hierboven in. TechPulse of de fabrikanten dragen zorg voor de levering van prijzen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business