Wedstrijd

12 dagen kerst: win de Teufel Airy Sports TWS

Teufel Airy Sports TWS 12 dagen kerst
© Teufel
Vandaag maak je kans op de Teufel Airy Sports Truly Wireless Earbuds (TWS). Je kan deelnemen tot dinsdag 12 december om 12 uur.

TechPulse is in de kerststemming, daarom willen we onze lezers de kans geven om leuke gadgets te winnen. Vandaag ligt er een pakketje van Teufel onder de kerstboom. Je maakt namelijk kans op de Teufel Airy Sports TWS ter waarde van 150 euro.

  • Deze winactie is afgesloten. Kijk in ons overzicht voor andere winacties van 12 dagen kerst.

In aanloop naar Kerst geven we elke dag een mooie technologieprijs weg aan één gelukkige winnaar. Wil je weten welke andere pakjes we nog onder de boom hebben liggen? Bekijk dan alvast hier onze teasers. De laatste giveaway vindt plaats op 22 december.

Win de Teufel Airy Sports TWS

De Teufel Airy Sports TWS zijn draadloze, professionele in-ear sporthoofdtelefoons met een lineaire HD-driver, ruisonderdrukking (ANC) en IPX3-waterbestendigheid. Ze beschikken verder over Bluetooth 5.0 met AptX en AAC voor muziekstreaming in CD-achtige kwaliteit via Spotify, Amazon Music, YouTube, Apple Music, enzovoort.

De Airy Sports TWS hebben een diepe bas, lange batterijduur en een comfortabele pasvorm. Je kan de oortjes verder nog bedienen via het aanraakoppervlak. Tik op het Teufel-logo om het volume te wijzigen, gesprekken aan te nemen en de muziekbediening over te nemen. Op één batterijlading is het mogelijk de oortjes meer dan zeven uur te gebruiken. Met de oplaadcase loopt dit op tot meer dan 31 uur.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer blij maken met de Teufel Airy Sports TWS. Je kan heel eenvoudig je kans wagen door het deelnameformulier hieronder in te vullen.


Deelnemen kan tot 12 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business