Wedstrijd

12 dagen kerst: win een Arlo-camerapakket t.w.v. €600

Arlo 12 dagen kerst
© Arlo
Vandaag maak je kans op een Arlo-pakket t.w.v. €600, inclusief de Arlo Pro 4, Arlo Essential Wirefree doorbell en de Arlo Go 2. Je kan deelnemen tot 14 december om 12 uur.

TechPulse is in de kerststemming, daarom willen we al onze lezers de kans geven om leuke gadgets te winnen. Vandaag ligt er een pakket van Arlo onder de kerstboom. Je maakt namelijk kans op een Arlo-camerapakket ter waarde van 600 euro.

  • Deze winactie is afgesloten. Kijk in ons overzicht voor andere winacties van 12 dagen kerst.

In aanloop naar Kerst geven we elke dag een mooie technologieprijs weg aan één gelukkige winnaar. Wil je weten welke andere pakjes we nog onder de boom hebben liggen? Bekijk dan alvast hier onze teasers. De laatste giveaway vindt plaats op 22 december.

Win het Arlo-camerapakket

Arlo Pro 4

De Arlo Pro 4 is een beveiligingscamera die direct verbinding maakt met wifi, waardoor een SmartHub overbodig is. De camera biedt 2K-videokwaliteit, een geïntegreerde schijnwerper en een herlaadbare batterij. Arlo’s Pro 4 beschikt verder over live audio en video om realtime op de hoogte te blijven van gebeurtenissen in en rondom uw huis. Via de Arlo-app kan je meldingen ontvangen als de camera beweging detecteert. Volgens Arlo sluit de camera ‘naadloos aan op andere smarthome-apparatuur’.

Arlo Essential Wirefree doorbell

De Arlo Essential Wirefree Doorbell is een draadloze videodeurbel die gedetailleerde kleurenvideo’s opneemt, zowel overdag als ‘s nachts. Arlo’s videodeurbel heeft een ingebouwde batterij en hoeft niet te worden aangesloten op de bedrading van uw bestaande deurbel, waardoor hij gemakkelijk te installeren is. Dankzij een 180-graden gezichtsveld en een 1:1 beeldverhouding kunt u de volledige lengte van de persoon aan uw deur zien – inclusief eventuele pakketten die op de grond liggen. De Arlo Essential Wirefree Doorbell werkt met Amazon Alexa en Google Assistant, en wordt geleverd met een gratis proefperiode van drie maanden voor Arlo Secure.

Arlo Go 2

De Arlo Go 2 is een beveiligingscamera die je overal mee naartoe kunt nemen. De camera werkt via zowel wifi als 4G (LTE), waardoor hij altijd beeld opneemt, ongeacht mogelijke netwerkproblemen. Door de geïntegreerde schijnwerper kan de camera ook ‘s nachts heldere beelden opnemen. Voor de opslag van video beschikt de Go 2 over een microSD-kaartlezer. Het is ook mogelijk de camera aan te sluiten op de betaalde Arlo Secure-dienst voor digitale beeldopslag.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer blij maken met het Arlo-camerapakket. Je kan heel eenvoudig je kans wagen door het deelnameformulier hieronder in te vullen.


Deelnemen kan tot 14 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business