Wedstrijd

12 dagen kerst: win de Nokia G42 en Clarity Earbuds 2+

Nokia 12 dagen kerst 2023
© Nokia
Dit weekend geven we de Nokia G42 en Clarity Earbuds 2+ weg aan een gelukkige lezer. Je kan deelnemen tot maandag 18 december om 12 uur.

TechPulse is in de kerststemming, daarom willen we al onze lezers de kans geven om leuke gadgets te winnen. Vandaag ligt er een pakketje van Nokia onder de kerstboom. Je maakt namelijk kans op de Nokia G42 én Clarity Earbuds 2+ ter waarde van 269 euro.

  • Deze winactie is afgesloten. Kijk in ons overzicht voor andere winacties van 12 dagen kerst.

In aanloop naar Kerst geven we elke dag een mooie technologieprijs weg aan één gelukkige winnaar. Wil je weten welke andere pakjes we nog onder de boom hebben liggen? Bekijk dan alvast hier onze teasers. De laatste giveaway vindt plaats op 22 december.

Win de Nokia G42 en Clarity Earbuds 2+

De Nokia G42 is een middenklasse 5G-smartphone die uitblinkt in efficiëntie en gebruiksgemak voor alledaagse gebruiksdoeleinden. Het toestel draait op Android 13 en beschikt over een 6,56-inch scherm met een resolutie van 720 x 1.612 pixels. De hoofdcamera aan de achterzijde heeft een resolutie van 50 megapixels, wat zorgt voor heldere en gedetailleerde foto’s.

Met een intern geheugen van 128 GB en 6 GB RAM, biedt de Nokia G42 voldoende opslagruimte en soepele prestaties voor alledaags gebruik. De smartphone wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 480+-processor.

De batterijcapaciteit van 5.000 mAh en het maximale ondersteunde laadvermogen van 20 W zorgen ervoor dat de telefoon lang meegaat en snel weer opgeladen kan worden. Nokia’s G42 is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse stoten en vallen. Bij defecten kunnen gebruikers het toestel vrij gemakkelijk zelf repareren met onderdelen en handleidingen van iFixit.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer blij maken met de Nokia G42 en Clarity Earbuds 2+. Je kan heel eenvoudig je kans wagen door het deelnameformulier hieronder in te vullen.


Deelnemen kan tot 18 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

12 dagen kerstaudiomobielnokiaontspanningwedstrijd

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen