Easter Egg Hunt: win de Corsair K65 Plus Wireless 75% RGB

Corsair toetsenbord winactie
© Corsair
Het eerste TechPulse-paasei heeft een nogal eigenaardige vorm. Dat komt doordat het gevuld is met de Corsair K65 Plus Wireless 75% RGB Mechanical Gaming Keyboard. Een smakelijke mond vol, dus.

De Corsair K65 Plus Wireless 75% RGB heeft een aantal kenmerken in de naam die meteen aangeven om wat voor toetsenbord het gaat. Het gaat om een draadloos mechanisch toetsenbord dat net wat kleiner is dan het standaardformaat. Het 75%-toetsenbord omvat namelijk geen nummerblok en springt creatief om met de zogenaamde home-cluster. Het toetsenbord wordt daardoor heel wat smaller en neemt dus minder plek in op je bureau. Daardoor heb je wat meer plek voor je computermuis, wat je postuur dan weer ten goede komt.

Zet de typervaring naar je hand

Standaard wordt het toetsenbord uitgerust met rode MLX-switches van Corsair, die het typgevoel bepalen. Daar hang je als gebruiker echter niet aan vast: de K65 is namelijk hot-swappable, wat inhoudt dat je de switches kan veranderen. Zodoende zet je de volledige typervaring naar je hand, en kan je het toetsenbord volledig naar wens aanpassen.

Dat geldt trouwens ook voor de verlichting van het toetsenbord. In de iCue-software van Corsair kan je elk lichtje afzonderlijk aanpassen of uitzetten. Heb je liever geen gamerachtige RGB-kleuren op je toetsenbord? Dan kan je die gewoon uitzetten of kiezen voor een statisch licht in een kleur naar keuze.

Het toetsenbord heeft verder twee verbindingsmogelijkheden: in de doos zit een 2,4GHz-dongle om in je pc te steken. Op die manier zit er zo min mogelijk vertraging tussen een druk op de knop en een actie op het scherm. Je kan het toestel ook verbinden over Bluetooth, waardoor je het zonder moeite aan je (werk)laptop koppelt.

Of je nu vooral op zoek bent naar ontspanning of naar een goed toetsenbord voor in je thuiskantoor: deze Corsair K65 weet vast aan de verwachtingen te voldoen.

Doe mee en win!

Kans maken om de Corsair K65 Plus Wireless 65% RGB Mechanical Gaming Keyboard te winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Dit kan tot 29 maart om 12 uur. Zorg ervoor dat alle informatie klopt: die heeft de paashaas nodig om de winnaar van deze actie te contacteren.


Raadpleeg hier het volledige wedstrijdreglement.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business