Easter Egg Hunt: win het FRITZ!-powerduo van AVM

Easter Egg Hunt FRITZ!
© AVM
Last van traag internet? Of zou je graag wifi hebben tot in de tuin, zodat je het nieuws kan lezen terwijl de kinderen naar paaseieren zoeken? De FRITZ!Box 4060 van AVM zorgt ervoor dat je overal in huis toegang hebt tot snel en draadloos internet.

Wat de FRITZ!Box 4060 zoveel beter maakt dan de router die je van je ISP meekreeg? Om te beginnen ondersteunt hij Wi-Fi 6, terwijl ISP-routers het vaak op Wi-Fi 5 houden. Die nieuwe standaard maakt een veel hogere bandbreedte mogelijk. Dat is niet alleen interessant voor sneller internet, maar maakt ook een stabielere verbinding mogelijk. Dat is bijzonder handig voor huizen waar veel apparaten draadloos zijn aangesloten op het netwerk. Wi-Fi 6 zorgt er bovendien voor dat je apparaten minder stroom gebruiken. De voordelen zie je dus niet enkel terug in je internetsnelheden, maar ook op je energiefactuur.

Met andere woorden: heb je veel slimme apparaten in huis, of wil je je huis verslimmen? Dan is een Wi-Fi 6-router zoals de FRITZ!Box 4060 een no-brainer. Deze FRITZ!Box weet zich bovendien interessant te maken omdat het een tri-bandrouter is. Dat houdt in dat de router data kan versturen over een 2,5GHz-band en twee verschillende 5GHz-banden.

Snelheden tot 2,5 Gbps

Allemaal goed en wel, maar hoe snel is ‘snel’ precies? Dat zal deels afhangen van je internetabonnement, al is het nuttig om te weten dat FRITZ!Box 4060 een 2,5-gigabit-WAN-aansluiting heeft. Met andere woorden: als je abonnement snelheden van 2,5 Gbps aanbiedt, kan je daar met deze router volledig gebruik van maken. Binnenshuis kan je rekenen op wifisnelheden tot 2.400 Mbit/s op de 5GHz-banden.

Powerduo met repeater

Is het bereik niet groot genoeg? Dan hoef je geen volledig nieuwe meshkit in huis te halen: de FRITZ!Box 4060 bevat die functies namelijk al. Met een apparaat als de FRITZ!Repeater 3000 AX, het tweede lid van dit powerduo, kan je het wifinetwerk omvormen tot een volwaardig mesh-systeem. Op die manier heb je overal in huis bereik en dus ook snel internet.

Doe mee en win!

Kans maken om FRITZ!Box 4060 Wi-Fi 6-router én de FRITZ!Repeater 3000 AX, het ‘powerduo’, te winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Dit kan tot 30 maart om 12 uur. Zorg ervoor dat alle informatie klopt: die heeft de paashaas nodig om de winnaar van deze actie te contacteren.


Raadpleeg hier het volledige wedstrijdreglement.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business