Easter Egg Hunt: win het Logitech-thuiskantoorpakket

Logitech Easter Egg Hunt wedstrijd
© Logitech
Het thuiskantoor wordt alsmaar belangrijker, en dat wil zeggen dat je heel wat apparatuur nodig hebt. Een ergonomische muis en een goede webcam zijn belangrijk. Ons derde en vierde paasei zorgt ervoor dat je altijd professioneel in beeld komt met Logitech én geen last krijgt van je polsen.

Ons derde en vierde paasei bevat namelijk een Logitech ERGO M575 Wireless Trackball-muis en een Brio 100-webcam. Met de Logitech Brio 100 kan je je laptop of telefoontoestel links laten liggen om in hogere kwaliteit in beeld te komen. Je collega’s zullen je in Full HD zien zitten, terwijl de ingebouwde microfoon je toelaat om af en toe zonder headset in te bellen. Wie zich zorgen maakt over meegluurders, kan de webcam trouwens deactiveren met een geïntegreerd lenskapje.

Ergonomie voorop

Daar blijft het echter niet bij. Werken achter de computer kan namelijk negatieve gevolgen hebben voor je fysieke gezondheid. Ergonomie is onmisbaar voor een goed thuiskantoor, en dat weten ze bij Logitech ook. In ons derde en vierde paasei zijn dan ook niet enkel een webcam en een headset te vinden, maar ook de Logitech ERGO M575 Wireless Trackbal. Het gaat om een ergonomische muis die ervoor zorgt dat je postuur onmiddellijk verbetert en de druk op je pols verlicht. De bedoeling is dat de muis stilstaat op tafel, terwijl je navigeert met de trackball onder je duim.

Met andere woorden: in paasei drie en vier zit bijna alles dat je nodig hebt om je thuiskantoor een flinke upgrade te geven. In beide paaseieren zitten drie Logitech-producten: de Zone 300, de Brio 11 en de ERGO M575. Dat wil niet zeggen dat beide paaseieren hetzelfde zijn: het ene heeft een witte vulling en het ander een zwarte, zoals het hoort.

Doe mee en win!

Vanaf zaterdag 30 maart om 12 uur maak je kans op deze drie Logitech-producten in het wit. Op zondag 31 maart maak je dan weer kans op dit setje, maar dan in het zwart. Wil jij kans maken op één van deze twee sets? Vul dan de onderstaande formulieren in. Zorg ervoor dat alle informatie klopt: die heeft de paashaas nodig om de winnaar van deze actie te contacteren.

Zaterdag (wit)

Zondag (zwart)


Vrolijk Pasen!

Raadpleeg hier het volledige wedstrijdreglement.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business