White paper

Maak een succesverhaal van uw projectorganisatie (whitepaper)

[whitepaper] De markt voor dienstverleners is sinds 2000 flink veranderd. In de goeie ouwe tijd was er zoveel werk dat het vanzelf uw kant op kwam. Maar helaas, de zaken zijn veranderd.

De markt voor dienstverleners is sinds 2000 flink veranderd. In de goeie ouwe tijd was er zoveel werk dat het vanzelf uw kant op kwam. De sector maakte een enorme groei door. Bedrijven schoten als paddenstoelen uit de grond en groeiden als kool. Dat waren nog eens tijden. Maar helaas, de zaken zijn veranderd.

In 10 jaar tijd is die verkopersmarkt een kopersmarkt geworden, waarbij de klant aan zet is. De vraag naar uw diensten daalt en de groeiende concurrentie zet tarieven en marges onder druk. Tegelijkertijd verwachten klanten steeds meer kwaliteit en waarde voor hun geld. Dat maakt het lastiger dan ooit om nieuwe opdrachten binnen te halen.

En dan zijn er nog de uitdagingen binnen de bedrijfsprocessen zelf. Onvoldoende overzicht bij het uitvoeren van verschillende projecten maakt het lastig om nauwkeurig en op tijd te factureren. En dan hebben we het nog niet eens over operationele flaters zoals fouten in facturen. Dat kost u tijd en geld. Wie kan zich dat nog veroorloven?

Maar het is niet alleen maar kommer en kwel. Er zijn nog steeds kansen voor gezonde bedrijven die snel kunnen inspringen op veranderingen. U moet alleen wel weten hóe.

Het zijn uitdagende tijden dus is het tijd om snel en effectief te handelen. Hoe? En wat moet er veranderen in de organisatie? Dat laten we zien in deze whitepaper. Aan de hand van een vragenlijst analyseert u stap voor stap wat u moet doen.

Zijn uw doelstellingen bijvoorbeeld wel duidelijk? En geldt dat ook voor uw KPI’s? Als dat zo is, kunt u ze meten en zien of uw bedrijf de juiste kant op gaat? En hoe zit het met uw marges? Weet u precies waar de inkomsten vandaan komen? Of waar deze naar verdwijnen? Kortom, we maken er een soort quiz van.

Het is dus meer dan een lesje ‘verbeter uw bedrijf’ in een ideale wereld. We laten u zien hoe u kunt verbeteren in de échte wereld.

U kunt de whitepaper Maak een succesverhaal van uw projectorganisatie hier downloaden.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business