White paper

10 redenen om te kiezen voor een archief in de cloud

[Whitepaper] De cloud wordt vaak voorgesteld als wondermiddel, terwijl de nadelen worden weggelaten. Waarom zou u echt voor de cloud moeten kiezen?
[whitepaper title=”10 redenen om te kiezen voor een archief in de cloud” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/hp10reasons.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20151002_HP_top10reason”]

Er zijn vele redenen te bedenken om te kiezen voor een cloudgebaseerd archief. De beveiliging is vaak beter, het risico op ongevallen valt weg, het is vaak goedkoper, schaalbaar en neemt geen fysieke plaats in voor een onderneming. In het kort: een mens moet zelfs zijn best niet doen om de vele voordelen op te noemen. Het lijkt soms wel alsof er geen enkel nadeel aan verbonden is, en u krijgt het gevoel te maken te hebben met pure verkoopspraatjes.

Deze whitepaper neemt daarom wat gas terug en stelt de tien belangrijkste voordelen nog eens punt per punt voor u voor. Tenslotte is een overhaaste beslissing per definitie een slechte beslissing.

U kan deze white paper hier gratis downloaden.
[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business