White paper

Waarom centraal beheer van mobiele data noodzakelijk is

[Whitepaper] Niet alleen is de hoeveelheid data die we produceren en consumeren explosief gegroeid, ze gaat ook steeds meer mobiel. Dat vraagt om een gecentraliseerd beheer.
[whitepaper title=”Waarom centraal beheer van mobiele data noodzakelijk is” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/hpmobile.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20151014_HP_connectx “]

De hoeveelheid informatie die mensen tegenwoordig produceren en consumeren is niet alleen geëxplodeerd, ze gaat ook steeds meer mobiel. Die informatie kan voor bedrijven onontgonnen voordelen bevatten, maar ze stelt ze evengoed ook voor obstakels en risico’s. Zo zorgt een BYOD-beleid ervoor dat kosten gedrukt worden en  werknemers zowel creatiever als productiever kunnen werken, maar hierdoor verliest u ook al snel het overzicht over het dataverkeer en duiken er fenomenen als schaduw IT op. 

Deze whitepaper stelt een allesomvattende oplossing voor om databeheer in de hand te houden via MIM (mobile information management) waarmee u zowel de hindernissen van een gediversifieerd mobiel dataverkeer opvangt als de opportuniteiten uitbuit. 

[/whitepaper]
businessbyodhpitprofessionalmobiele dataWhite Papers

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN