White paper

12 tips om mobiele applicaties te testen

[Whitepaper] Mobiele applicaties worden steeds belangrijker binnen een bedrijsomgeving. Voor een app in dienst wordt genomen, moet die wel goed worden getest.
[whitepaper title=”12 considerations for mobile testing” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/hp2.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20151020_HP_mobile-testing-considerations”]

Tegenwoordig is het voor bedrijven van cruciaal belang zichtbaar te zijn in de online wereld. Ook mobiele applicaties mogen hierbij niet over het hoofd gezien worden. Met behulp van een app kan je bedrijf namelijk meer omzet genereren, een betere naam verkrijgen en een loyaler klantenbestand bemachtigen.

Alvorens je een nieuwe app of update uitrolt, wil je er echter zeker van zijn dat deze aan de verwachtingen van de gebruikers voldoet. Hierbij is het belangrijk niet alleen de functionaliteiten in een labomgeving te testen, maar de app ook onder realistische gebruiks-, laad- en netwerkcondities uit te proberen. Met behulp van de tips in deze white paper helpen we je alvast op de goede weg.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business