White paper

Zo combineer je analytics en HR op de beste manier

[Whitepaper] Data-analyses verschaffen abstracte inzichten, terwijl HR en de kwaliteiten van een werkkracht moeilijker te kwantificeren zijn. Toch kan analytics een ondersteunende meerwaardefunctie hebben in het bepalen van het HR-beleid.
[whitepaper title=”Zo combineer je analytics en HR op de beste manier” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/UnlockPeopleEquation.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20160608_IBM_PeopleEquation”]

Analytics sijpelen binnen bij elk aspect van een bedrijf, en human relations is daar geen uitzondering op. De grote vraag is natuurlijk hoe je de kwantitatieve resultaten van je data verenigt met de per definitie moeilijk in cijfers te vatten kwaliteiten van een werkkracht.

Er zijn zoveel factoren waarmee je rekening moet houden. Om die reden ging men op onderzoek uit naar de best practices bij 41 organisaties die data-analyses gebruiken om hun HR-beleid te ondersteunen. De resultaten van die studie kan u lezen in de onderstaande whitepaper, die u hier gratis kan downloaden.

[/whitepaper]

 

Meer weten over dit onderwerp? Klik hier.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business