10 tips voor betere back-ups in virtuele omgevingen

[Whitepaper] Back-ups maken in virtuele omgevingen vraagt een andere aanpak als bij fysieke servers. Deze whitepaper helpt je op weg met tien tips.
[whitepaper title=”Top 10 Best Practices for VMware Data Availability” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/top10.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20160818_Veeam_be_top10wp”]

Vaak worden back-ups in virtuele omgevingen op dezelfde manier uitgevoerd als bij fysieke servers. Dit kan echter een pak efficiënter. Met tien tips helpen we je op weg.

Wanneer je gebruik maakt van fysieke servers is de manier om back-ups te nemen erg voor de hand liggend. Je installeert een back-upapplicatie en plant de back-up in. Veel bedrijven houden vast aan deze methode om de data op virtuele servers veilig te stellen. Door virtuele machines te behandelen als fysieke servers verspil je echter middelen en de duurt de back-up langer dan nodig is.

De architectuur van virtuele omgevingen biedt meerdere voordelen voor back-up en recovery. Het verandert de traditionele methodes door gebruik te maken van virtualisatiefuncties en maakt het proces efficiënter. In onderstaande whitepaper staan tien tips die je kunnen helpen bij het efficiënt nemen van back-ups in virtuele omgevingen.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business