White paper

Mobiele toestellen binnen je bedrijf: perfect voor criminelen

[Whitepaper] Terwijl de mobiele markt stilaan onvermijdelijk wordt, neemt ook de interesse toe van criminelen. Hoe bescherm je je bedrijf en je gegevens tegen de mobiele horror?
[whitepaper title=”Mobiele toestellen in je bedrijf: een speeltuin voor criminelen” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/mobileplayground.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/201611010_IBM_security_mobilethieves”]

Terwijl de mobiele markt stilaan onvermijdelijk wordt, neemt ook de interesse toe van criminelen. Hoe bescherm je je bedrijf en je gegevens tegen de mobiele horror?

Smartphones en tablets spelen sinds enkele jaren een niet mis te verstane rol in het bedrijfsleven. Iedereen heeft een smartphone, die hij bovendien regelmatig gebruikt om bedrijfszaken in de vlucht op orde te brengen. Met die gigantische toename van slimme toestellen op de werkvloer is eveneens de interesse vanuit criminele hoek gegroeid. Zo wordt iedereen een doelwit met interessante informatie.

IT-departementen werken voortduren hun BYOD-policy bij (Bring Your Own Device) om zoveel mogelijk gevaar af te houden, maar is dat voldoende? Veel te vaak blijkt dat bedrijven wel investeren in verregaande beveiliging van enterpriseniveau, maar daarbij worden mobiele toestellen nog veel te vaak vergeten. Deze whitepaper neemt een kijkje naar de huidige situatie, hoe we erin verzeild zijn geraakt, en wat er kan gedaan worden om het gevaar te beperken.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business