[Whitepaper] Deze whitepaper biedt een heldere uiteenzetting over de mogelijkheden van API’s. De werking en waarde van de interfaces wordt belicht, net zoals hoe je bedrijf de voordelen kan plukken van het delen van data.

API’s vereenvoudigen niet alleen de samenwerking tussen apps, ze vormen ook de basis voor innovatieve, data driven toepassingen. Zo haal je meer waarde uit jouw data.

Met behulp van API’s kunnen mobiele apps hun diensten aan elkaar haken, maar het nut van deze interfaces gaat verder dan enkel het vormen van een verbindingsstuk. API’s zijn op korte tijd uitgegroeid tot dé manier om data te delen, zowel intern als extern. Het vormt de basis voor vernieuwende toepassingen die gebruik maken van de inzichten vervat in data.

In deze whitepaper, die je gratis kan downloaden, vind je een heldere uiteenzetting over de mogelijkheden van API’s. De werking en waarde van de interfaces wordt belicht, net zoals hoe je bedrijf de voordelen kan plukken van het delen van data.

[whitepaper title=”Zet uw data aan het werk met API’s” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/ibmdata_0.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20170207_IBM_Unlocking_the_value_of_data”]

[/whitepaper]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here