[Whitepaper] Deze whitepaper verkent hoe API's kunnen worden ingezet om de digitale transformatie van je onderneming te versnellen en welke stappen daarvoor moeten worden gezet.

Geef klanten wat ze willen, wanneer ze willen. Wie beschikt over een solide API-fundering kan zijn diensten, en die van partners, aanbieden op nieuwe manieren.

De belangrijkste ondernemingen van vandaag ondergaan een digitale transformatie. De massale interesse voor API-ontwikkeling zorgt ervoor dat bedrijven hun diensten – en die van partners – kunnen aanbieden op volledig nieuwe manieren. Klanten kunnen met jouw diensten aan de slag gaan wanneer zij dat zelf willen, wat zorgt voor een nooit eerder geziene interactie.

De consument verwacht een steeds persoonlijkere,  vernuftigere aanpak om zijn zaakjes te regelen. Tegelijk willen bedrijfsleiders bestaande middelen graag herontdekken om via een kruisbestuiving tussen ontwikkelaarsteams tegemoet te komen aan de hoge eisen. De ontwikkeling van API’s vormt hierbij een sleutelrol. Deze whitepaper bekijkt welke stappen gezet moeten worden om aan de verwachtingen te voldoen.

[whitepaper title=”Versnel jouw digitale transformatie met API’s” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/apiconnect.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20170207_IBM_cloud_apiconnect”]     [/whitepaper]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here