White paper

Hoe vier applicaties het productieproces transformeren

Lees in deze whitepaper hoe je met cognitieve computertechnieken (smart manufacturing of Industrie 4.0) samen met IoT toepassingen en geavanceerde data analyse deze productiegegevens real-time kan analyseren en gebruiken. 

Het productieproces ondergaat een grote transformatie aangezien bedrijven hun fabrieksapparatuur steeds vaker uitrusten met allerlei sensoren die op het netwerk aangesloten zijn en daarbij gebruikmaken van geavanceerde data analyse om het productieproces te optimaliseren. Deze technieken bieden nieuwe kansen om de kpi’s te verbeteren, meer waarde uit productiegegevens te halen, de productkwaliteit te verbeteren en de informatievoorziening binnen de organisatie te verbeteren. 

Fabrikanten worden door het gebruik van deze data driven technieken geconfronteerd met een nieuwe uitdaging: Hoe vind ik deze waardevolle inzichten in al die productiegegevens en hoe kan ik daar het beste op acteren? Lees in deze whitepaper hoe je met cognitieve computertechnieken (smart manufacturing of Industrie 4.0) samen met IoT toepassingen en geavanceerde data analyse deze productiegegevens real-time kan analyseren en gebruiken. 

Daarnaast worden in deze white paper vier productie applicaties uitgelegd: asset performance management, proces- en kwaliteitsverbetering, resource-optimalisatie en supply-chain optimalisatie.

[whitepaper title=”Hoe vier applicaties het productieproces transformeren” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/359101/dere.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2018/20180802_IBM2″]   [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business