White paper

Optimaliseer je verkoopproces

Wil je graag beter verkopen? Of het nu gaat over sneller een verkoop sluiten, meer leads in klanten omzetten of alles daartussenin: elke dag werk je hard om je doelstellingen te behalen. Helaas is hard werk geen garantie op succes.

Optimaliseer je verkoopproces en schakel mensen in met de juiste skills, hanteer de meest succesvolle verkooptechnieken en ondersteun je medewerkers met de juiste tools. Test welke strategieën het best bij je onderneming passen om de positieve impact in je volledige organisatie terug te zien.

Dit e-book helpt je alvast op weg. Je leert onder meer:

  • Welke verkoopstrategieën garantie op succes bieden. Verkooptechnieken helpen je efficiënter verkopen. Daarom lijsten we vijf strategieën op, in lijn met de huidige verkooptrends en vergezeld van duidelijke voorbeelden.
  • De eigenschappen van een succesvolle verkoper. Fantastische verkopers hebben enkele opvallende eigenschappen gemeen. Veel van die vaardigheden kan je zelf aanleren of bijschaven. We tonen je zeven eigenschappen die elke verkoper nodig heeft om succesvol te zijn.
  • Wat is een sales funnel en hoe kan jij het gebruiken? Elke onderneming heeft nieuwe klanten nodig om te kunnen groeien. Een sales funnel helpt je om nieuwe leads op te volgen en vlot te verkopen. Sales funnels: wat, waarom en hoe?
  • De rol van software in je verkoopproces. Software kan je helpen om talloze aspecten van je verkoopproces te automatiseren en te vereenvoudigen. We lijsten een aantal tools op om klantgegevens te verzamelen, leads op te volgen en je verkoopresultaten te analyseren.

 

Klik hier om het e-book “Optimaliseer je verkoopproces”te downloaden

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business