De overheid is aan zet: technologie wordt alsmaar geavanceerder

In deze White Paper lees je alles over de technologische-toekomst van de overheid, met aandacht voor millennials, én AI en cognitieve technologie om processen te verbeteren en automatiseren.

Het motto ‘zo hebben we het altijd gedaan’ is nog altijd aanwezig bij veel overheidsorganisaties. Met technologische ontwikkelingen die steeds sneller van de grond komen, is het van belang dat er meer tijd wordt gestoken in de ontwikkeling van nieuwe technieken. Uiteindelijk kan deze ontwikkeling op jaarbasis geld besparen, omdat veel processen geautomatiseerd uitgevoerd kunnen worden.

Met het digitale tijdperk bij overheden zijn AI (artificiële intelligentie) en cognitive computing twee van de belangrijkste ontwikkelingen. Deze technologieën kunnen bijvoorbeeld het indienen van een belastingaangifte vergemakkelijken en zorg dragen voor nauwkeurig ingevulde aangiften. Daarnaast krijgen deskundigen de ruimte om zich te richten op processen waarbij ‘menselijk inzicht en ervaring’ van groot belang is.

In deze white paper lees je alles over de technologische-toekomst van de overheid, met aandacht voor millennials, én AI en cognitieve technologie om processen te verbeteren en automatiseren.

[whitepaper title=”De overheid is aan zet: technologie wordt alsmaar geavanceerder” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/392839/wo.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2019/20190603_IBM_gov_future”][/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business