De volgende golf van business intelligence voor de databewuste onderneming

De vierde industriële revolutie is hier. Is jouw onderneming al klaar voor een evolutie? Indien niet, zet deze white paper je op weg naar succes.

We bevinden ons momenteel in het midden van de vierde industriële revolutie en deze wordt gedreven door data. De revolutie bouwt op zijn voorgangers en wordt aangevuld door artificiële intelligentie, machine learning, patroonherkenning, datawetenschappen en meer.

Katoenmolens maakten in de 18e eeuw komaf met heel veel handwerk. Henry Ford zijn productielijnen vervingen paard en kar. Microprocessoren waren het einde van bepaalde industrieën en lanceerden op hun buurt nieuwe manieren van werken.

De vierde industriële revolutie maakt opnieuw komaf met oude manieren van werken en in de plaats komen andere innovatieve technologieën. Deze gids legt je uit waar te beginnen om van jouw bedrijf een succes te maken in deze nieuwe omgeving.

[whitepaper title=”De volgende golf van business intelligence voor de databewuste onderneming” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/392839/datacognos_2.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2019/20190611_IBM_cn_datacognos”] [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zie jij heil in de toekomst van VR?

  • Nee (55%, 127 Votes)
  • Ja (21%, 49 Votes)
  • Ja, ik heb ook een VR-bril (10%, 22 Votes)
  • Ja, ik wil een VR-bril kopen (8%, 18 Votes)
  • Nee, ik heb wel een VR-bril (6%, 13 Votes)

Aantal stemmen: 229

Laden ... Laden ...
Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Bekijk beschikbaarheid

Business